![]() ![]() |
Jan 5 2009, 10:12 AM
|
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 10 Joined: 5-January 09 Member No.: 920,923 |
http://stiri.acasa.ro/articole/economie/Ec...obanzi-mai-mari
Ca de obicei, romanii sunt ciuca batailor la tot. De ce sa platim mai mult noi? "Pentru ca suntem mai prosti" e singurul raspuns care imi vine in minte. |
|
|
|
Jan 5 2009, 10:31 AM
|
|
![]() eu insami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 29,470 Joined: 19-October 06 From: Terra Member No.: 429,182 |
^da, am auzit si eu de la prieteni si cunoscuti, ca platesc dobanzi f mari la rate!
-------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe Adevarul elibereaza intotdeauna. |
|
|
|
Sep 18 2009, 09:47 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 7 Joined: 15-September 09 Member No.: 945,383 |
Pe langa faptul ca avem cele mai mari rate din regiune, avem si conditii aspre de obtinere a creditarii. Nu trebuie sa fii economist pentru a intelege ca in Romania hiba se afla la productia interna, care este incapabila sa faca fata cererii si a carei majorare a fost stimulata in anii din urma de expansiunea creditului. Exista sanse reale de inducere a unui nou model de crestere economica? bloombiz.ro
|
|
|
|
Mar 11 2010, 07:18 AM
|
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 7-August 09 Member No.: 942,579 |
.
|
|
|
|
![]() ![]() |