4 Pages V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Castiga un weekend la Poiana Brasov cu Rina Hotels (VIII)
acasa.ro
post Jul 29 2010, 09:56 AM
Post #1

Administrator

Group: Administrators
Member No.: 901,366

Te gandesti la o scurta vacanta la sfarsitul lunii august impreuna un om drag? Rina Hotels si Turism.Acasa.ro te trimit la munte! Participa la concurs, raspunde corect la intrebare si poti castiga un sejur de sfarsit de saptamana in hotelul Rina din Poiana Brasov, impreuna cu o persoana draga tie.

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi corect la intrebarea:

Care sunt serviciile de cazare de care nu te-ai putea lipsi intr-un week-end la munte, in Romania. Motiveaza raspunsul tau. Poti sa te inspiri pentru raspuns din oferta Rina Hotels.

Va fi premiat cel mai interesant raspuns.

Nu uita ca, pentru a posta pe forum, trebuie sa ai cont pe Acasa.ro. Daca nu ai deja un cont, deschide un cont nou. Te rugam sa verifici ca ai datele personale completate corect in contul tau de pe Acasa.ro.

Persoanele care nu au datele complete (nume, prenume, adresa email, telefon) vor fi descalificate.

Castigatorul va fi anuntat pe forum si in pagina de concurs.

Perioada de desfasurare a concursului

Concursul se desfasoara in perioada 29 iulie - 12 august 2010. Castigatorul va fi anuntat pe data de 12 august. Sejurul-premiu se va desfasura in perioada 27 - 29 august.

In ce consta premiul

Premiul concursului este reprezentat de un pachet pentru doua persoane, oferit de Rina Hotels. Sejurul are valoarea de 540 lei si contine:

• cazare cu mic dejun/ 2 nopti (vineri si sambata)/ 2 persoane in camera dubla
• acces la sauna gratuit
• acces la internet wireless gratuit in spatiile publice ale hotelului.

Castigatorul concursului este:

constantin.simion
Go to the top of the page

+Quote Post
constantin.simio...
post Jul 29 2010, 12:26 PM
Post #2

Pe calea cea dreapta
**

Group: Members
Member No.: 925,294

In ce priveste strict serviciile de cazare, chiar daca e vorba doar de un week-end la munte, nu as alege niciodata un hotel aflat intr-o zona zgomotoasa sau murdara.
Nu m-as putea lipsi de curatenia desavarsita a camerei de hotel, a asternuturilor, a baii, a spatiilor comune de masa si relaxare.
Mi-ar fi greu sa renunt, mai ales vara, la aerul conditionat din camere si din restaurant, la piscina si fitness, mai ales daca vremea e urata si trebuie sa stam in casa.
Nu m-as putea lipsi de pachetele turistice, cu sau fara insotitor, incluse sau nu in pretul de cazare: vizite la obiectivele din zona, drumetii pe munte, schi sau baie in lac, in rau sau la cascada, chiar si de un picnic, joaca cu copii sau odihna sub cerul liber. Spiritul meu curios m-a facut intotdeauna sa cutreier neincetat padurile, muntii, invatand sa respect si sa admir frumusetile naturii. Mi-ar fi foarte greu sa merg intr-un week-end la munte si sa stau numai in casa, fara sa ma bucur de cadourile pe care ni le face natura.
In acest sens m-ar bucura ca hotelul sa ofere un set de servicii fara plata care sa cuprinda informatii turistice si culturale, harti, prognoza meteo, pastrarea obiectelor devaloare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport.
Deasemenea, mi-ar fi util si un set de servicii cu plata care sa cuprinda transfer la partie, instructor de schi, ghid montan, inchirere teren de sport (tenis, baschet, mini golf) si material sportiv (biciclete, role, mingii, schiuri, etc).

+Quote Post
rc.c
post Jul 29 2010, 03:53 PM
Post #3

Pe calea cea dreapta
**

Member No.: 926,087

Eu iubesc muntele, nu pentru ca sunt o alpinista infocata sau pentru ca as practica sporturi specifice muntelui. Insa imi plac peisajele minunate pe care le ofera o statiune montana si nenumaratele drumetii pe care poti face cu placere chiar daca ele se repeta. Niciodata nu as alege un hotel care este asezat la soseaua principala, nu m-as putea lipsi de privelisetea minunata pe care o pot vedea de la balconul camerei de hotel ( nu as sta intr-un hotel care nu are balcon la camera). Curatenia, amabilitatea personalului hotelier, atmosfera intima si cat de cat moderna a camerei, sunt cateva din lucrurile de care nu m-as putea lipsi. Hotelul trebuie sa aiba neaparat parcare proprie si restaurant. Mi s-a intamplat sa stau intr-o statiune montana intr-un hotel care avea restaurantul inchis. Era un chin in fiecare dimineata, sa mergem sa cautam alt restaurant pentru mic dejun. De asemenea mi-ar placea sa gasesc in camera de hotel sau la receptie un ghid al obiectivelor turistice din zona si al drumetiilor ce se pot face, totul in detaliu, privind distanta, gradul de dificultate al traseului, etc.

+Quote Post
getta_geta
post Jul 29 2010, 08:14 PM
Post #4

Born to be wild

Member No.: 910,770

Daca as putea la munte sa locuiesc perfect ar fi .
Serviciile de cazare de care nu as putea sa ma lipsesc intr-un weekend ar fi lipsa unui dus bun , de mancare si de altele ne descurcam , sa nu lipseasca muntele si vremea buna.

+Quote Post
janet
post Jul 30 2010, 05:55 AM
Post #5

Newbie
*

Member No.: 969,320

buna dimineata!
n-am mai fost in weekend la munte de multisor, ..nu mi-ar placea sa-mi lipseasca unde ma cazez, apa calda care e cea mai importanta, toaleta f curata, si camera bineinteles, o atmosfera placuta oriunde m-as afla si o priveliste de neuitat

+Quote Post
35george
post Jul 30 2010, 08:57 AM
Post #6

Newbie
*

Member No.: 970,651

salutare tuturor! pt mine,ca un iubitor al muntelui,ma intereseaza si ceea ce imi inspira locatia cazarii nu doar ceea ce ofera ca si dotari si comfort. imi doresc foarte mult sa stau intr-o cladire care sa para ca parte integranta din peisajul desfasurat in fata privirii mele,sa aiba o arhitectura adecvata peisajului si formei de relief,sa inspire caldura si ospitalitate,sa te intampine oameni cu fete zambitoare,multa curatenie si multa voiosie.atunci cand oamenii sunt voiosi si amabili,cand locatia in care urmeaza sa ti petreci cateva zile sa te relaxezi e primitoare si calda,resita e asigurata! sigur,imi place confortul si sa ma releexez in jacuzzi,dar cu siguranta ca simplitatea,bunul gust,curatenia desavarsita si aceea senzatie ca ai pasit intr-un camin amenajat si decorat cu mult bun gust si cu mult suflet pus in ceea ce s-a facut sunt mult mai importante decat dotari de top dar fara ..caldura! vacanta si vara frumoasa tuturor! george.

+Quote Post
Stef
post Jul 30 2010, 11:46 AM
Post #7

Newbie
*

Member No.: 967,266

Doresc in primul rand o camera curata si cu o atmosfera intima pentru a ma putea bucura de o noapte incendiara departe de viata de zi cu zi in intimitatea prietenei mele.
Camera sa aiba dus/cada cu apa calda, eventual si o piscina pentru a ne racori dupa o zi obositioare de urcat pe munte iar in rest nu e nevoie ca aducem noi voia buna smile.gif

+Quote Post
b50ptr
post Jul 30 2010, 02:32 PM
Post #8

Newbie
*

Member No.: 957,557

ce astept de la un loc de cazare?!?

1.curatenie (camera, baie, spatii comune)
2.liniste (interior cit si eterior)
3.servicii (bucatarie, bar, spa-uri...)
4.moduri de relaxare (drumetii, atv-uri, sauna, jacuzzi........)

+Quote Post
angela62
post Jul 30 2010, 03:11 PM
Post #9

Pe calea cea dreapta
**

Member No.: 908,932

Doresc liniste si sa fie uratenie.

+Quote Post
aurelia50
post Jul 30 2010, 03:37 PM
Post #10

Born to be wild

Member No.: 925,953

In ce priveste strict serviciile de cazare, chiar daca e vorba doar de un week-end la munte, nu as alege niciodata un hotel aflat intr-o zona zgomotoasa sau murdara.
Nu m-as putea lipsi de curatenia desavarsita a camerei de hotel, a asternuturilor, a baii, a spatiilor comune de masa si relaxare.
Mi-ar fi greu sa renunt, mai ales vara, la aerul conditionat din camere si din restaurant, la piscina si fitness, mai ales daca vremea e urata si trebuie sa stam in casa.Eu iubesc muntele, nu pentru ca sunt o alpinista infocata sau pentru ca as practica sporturi specifice muntelui. Insa imi plac peisajele minunate pe care le ofera o statiune montana si nenumaratele drumetii pe care poti face cu placere chiar daca ele se repeta. Niciodata nu as alege un hotel care este asezat la soseaua principala, nu m-as putea lipsi de privelisetea minunata pe care o pot vedea de la balconul camerei de hotel . Curatenia, amabilitatea personalului hotelier, atmosfera intima si cat de cat moderna a camerei, sunt cateva din lucrurile de care nu m-as putea lipsi. Hotelul trebuie sa aiba neaparat parcare proprie si restaurant.Nu m-as putea lipsi de pachetele turistice, cu sau fara insotitor, incluse sau nu in pretul de cazare: vizite la obiectivele din zona, drumetii pe munte, schi sau baie in lac, in rau sau la cascada, chiar si de un picnic, joaca cu copii sau odihna sub cerul liber. Spiritul meu curios m-a facut intotdeauna sa cutreier neincetat padurile, muntii, invatand sa respect si sa admir frumusetile naturii. Mi-ar fi foarte greu sa merg intr-un week-end la munte si sa stau numai in casa, fara sa ma bucur de cadourile pe care ni le face natura.
In acest sens m-ar bucura ca hotelul sa ofere un set de servicii fara plata care sa cuprinda informatii turistice si culturale, harti, prognoza meteo, pastrarea obiectelor devaloare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport.
character0093.gif indifferent0020.gif character0111.gif jumping0044.gif eusa_naughty.gif

+Quote Post
geta65
post Jul 30 2010, 04:08 PM
Post #11

Newbie
*

Member No.: 925,165

Curatenie si linste!

+Quote Post
andrra82
post Jul 30 2010, 05:48 PM
Post #12

Newbie
*

Member No.: 953,143

Nu ma pot lipsi de un confort minim gen: apa calda, uscator de par, dar nici de amabilitatea personalului care trebuie sa aiba grija sa isi ajute clientii sa se simta ca acasa

+Quote Post
Miky C.O.
post Jul 30 2010, 07:54 PM
Post #13

Newbie
*

Member No.: 961,135

Muntele, pentru o persoana care locuieste intr-un oras mare, zgomotos si mult prea aglomerat, reprezinta o evadare, o modalitate de relaxare. Pentru ca imaginea sa fie completa trebuie sa existe o un loc in care sa te poati odihni, sa-ti recapeti fortele dupa o "tura" pe munte, pentru ca, in definitiv, excursia la munte ar trebui sa ne ajute sa ne relaxam, sa ne deconectam de tot ce inseamna munca, scoala, examene, facturi, trafic, cozi in supermarket etc., si nu o "cursa contra cronomentru". Pentru ca imaginea sa fie completa, locul de cazare (camera de hotel, dar si hotelul in sine) trebuie sa fie curat, confortabil, cu mancare buna care sa te ajute sa-ti recapeti fortele si cu personal amabil care sa nu te streseze deloc. Daca la acestea mai adaugam si, eventual, un televizor sau internet wireless pentru cei care nu pot sta o zi fara a-si verifica e.mailul (e.mailurile), o amplasare buna (departe de zgomot si agitatie dar suficient de aproape de locuri in care te poti distra) reteta ar fi perfesta pentru un concediu de vis la munte, fie el si cat un week-end!
innocent0003.gif

+Quote Post
STELA
post Jul 30 2010, 08:31 PM
Post #14

Newbie
*

Member No.: 956,148

Buna seara,as fi foarte fericita si mandra daca as putea castiga acest sejur,imi place foarte mult muntele,nu am mai fost plecata in concediu de la LUNA DE MIERE ,a aparut si copilul intre timp ,posibilitatile au fost mai putine si nu am mai putut pleca. AM vazut materialul pe care la-ti pus la dispozitie cu''''' HOTELUL RINA'''''ce pot sa spun ca numai in filme si la tv am vazut asa ceva,as fi in al 9 lea cer sa pot avea ocazia sa ajung la munte cu sotul meu pentru un weekend ffffffff frumos si romantic pe care ni-l dorim foarte tare.Muntele e cea mai frumoasa zona sa iti poti incarca bateriile ,curatenia,aerul curat de munte,muntele invaluit ce ceata,apa rece de izvor,cantecul pasarilor,si nu in ultimul rand cazarea si serviciile ei de neegalat,eu si sotul meu asteptam un weekend romantic doar noi doi fara copil,fara nimic griji,telefoane etc. cred ca ar fi cel mai potrivit sa putem ajunge laaaaa ''""""POIANA BRASOV ///// RINA HOTELS (VIII) ///// """""",VA MULTUMESC PENTRU ACEST CONCURS,STELA---GALATI. character0093.gif innocent0006.gif character0104.gif innocent0001.gif jumping0044.gif 11.gif hug.gif love0076.gif pepsi.gif

+Quote Post
ramonagrig
post Jul 30 2010, 08:41 PM
Post #15

Newbie
*

Member No.: 928,120

cred ca nu m-as putea lipsi de o baie curata cu dus si apa calda mereu si in timpul iernii de caldura, iar vara de aer conditionat

+Quote Post
ancasobo
post Jul 30 2010, 11:36 PM
Post #16

Newbie
*

Member No.: 909,777

La munte,in weekend nu m-as putea lipsi de micul dejun ,de o priveliste minunata de la balcon,de aerul curat care-mi invaluie simturile,de un pat moale,de distractie si piscina.Ar fi minunat si un spa.

+Quote Post
nicopuscasu
post Jul 31 2010, 11:42 AM
Post #17

Newbie
*

Member No.: 967,524

Pentru un week-end la munte, nu m-as lipsi sub nici o forma de calitatea cazarii.
Si cand spun calitate, spun macar 3 stele, camera de cazare de dimensiune mare, confort daca se poate cat mai sporit, apa calda non-stop, curatenie-luna.
Curatenie -luna insemnand o baie curata, bine echipata, lenjerie curata si unde sa te asezi cu incredere, prosoape la baie si elementarul, sapun.
Dupa ce am dezbatut subiectul legat de calitatea cazarii, as aprecia daca personalul este calificat, cu bun simt si sa-si vada de treaba lui( spre exemplu sa nu se apuce de aspirat prin camere la 7 dimineata eusa_naughty.gif ).
Daca astea 2 cerinte sunt indeplinite, restul se mai pot trece cu vederea innocent0003.gif

+Quote Post
gabbis
post Jul 31 2010, 02:28 PM
Post #18

Pe calea cea dreapta
**

Member No.: 938,434

Chiar daca e weekend este obligatoriu ca personalul sa fie prezent, pentru a nu te simti ca intr-o casa parasita...Curatenia si linistea asigurate, micul dejul sa te "strige" imbietor din pat sau accesul la un aragaz pentru o cafea facuta de tine, posibilitatea de a inchiria biciclete, sau iarna sanii sau schiuri mi se pare foarte atractiv pentru turist. De asemenea, pentru cei cu copii un spatiu de joaca si acces la internet pentru cei mari...

+Quote Post
bunica2
post Jul 31 2010, 05:05 PM
Post #19

Newbie
*

Member No.: 970,701

Pentru mine (de fapt pentru parintii mei pentru ca o sa le fac cadou week-endul daca il castig ) cel mai important lucru este linistea. De cand eram mica ne doream sa mergem la munte pentru ca era liniste si ne puteam bucura de natura (altfel mergeam la mare si stateam numai prin discoteci). In al doilea rand ar fi personalul hotelului care trebuie sa fie cat mai amabil si intelegator si nu in ultimul rand (excluzand utilitatile, care intr-o tara europeana ar trebui sa fie impecabile) mancarea sa fie proaspata si sa fie conceputa pentru toate categoriile de oameni (vegetarieni, pentru ce la dieta etc).

+Quote Post
musatclara
post Jul 31 2010, 08:23 PM
Post #20

Newbie
*

Member No.: 970,733

Nu-mi imaginez weekendul perfect la munte fara zambetul binevoitor al personalului hotelului. Un zambet cald suplineste eventualele defecte/lipsuri ale serviciilor oferite. La urma urmei "omul sfinteste locul".

+Quote Post

4 Pages V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: