![]() ![]() |
Nov 18 2009, 12:32 PM
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 647 Joined: 15-July 08 Member No.: 901,366 |
Magia sarbatorilor se va asterne in capitala mai devreme decat de obicei! Demis Roussos revine in Romania pentru un concert extraordinar de sarbatori! Acesta va avea loc pe 4 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu orele 19.00.
Mai multe detalii gasesti aici. Pentru a participa la concurs, raspunde prin reply-uri la acest topic la intrebarea: Care dintre melodiile lui Demis Roussos este preferata ta si de ce? Concursul se desfasoara in perioada 18 noiembrie - 1 decembrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs si personal pe adresa de e-mail. La concurs se participa prin raspunsuri pe acest topic. Castigatorii concursului sunt irina69 si equivoc. Felicitari! |
|
|
|
Nov 18 2009, 01:15 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 49 Joined: 27-October 09 Member No.: 948,738 |
Hear the wind sing a sad, old song It knows i'm leaving you today Please don't cry or my heart will break When I go on my way. Goodbye my love goodbye Goodbye and au revoir As long as you remember me I'll never be too far. Goodbye my love goodbye I always will be true So hold me in your dreams Till I come back to you. See the stars in the skies above They'll shine wherever I may roam I will pray every lonely night That soon they'll guide me home. Goodbye my love goodbye este melodia care mi-a luminat copilaria si mi-a facut adolescenta mai frumoasa. Vocea minunata va dainui mereu in sufletul meu. |
|
|
|
Nov 18 2009, 01:21 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 18-November 09 Member No.: 950,446 |
Dintre toate melodiile minunate, We shall dance ramane preferata mea. Versuri superbe, voce splendida si un cantaret de nota 20! |
|
|
|
Nov 19 2009, 09:49 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 41 Joined: 17-July 09 Member No.: 940,975 |
Melodia mea preferata este AVE MARIA ! Asa cum o interpreteaza maestrul cu sensibilitatea si totodata puterea vocii lui,ma uimeste ori de cate ori o ascult!
|
|
|
|
Nov 19 2009, 01:25 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 29 Joined: 26-September 09 Member No.: 946,324 |
Melodia Quand Je T'aime este una dintre cele mai sensibile melodii. Mi-a fost enorm de greu sa aleg una singura din variata gama a lui Demis Roussos, dar cea pentru care am optat este precum ecoul iubirii si ma patrunde la fiecare ascultare.[size="4"][/size]
Attached File(s)
|
|
|
|
Nov 19 2009, 06:17 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 21-October 09 Member No.: 948,323 |
melodia mea preferata este AVE MARIA ,cred ca ma reprezinta.
|
|
|
|
Nov 19 2009, 09:57 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 19-November 09 Member No.: 950,632 |
Melodia preferata este AVE MARIA. O ascult zilnic si imi da o stare de liniste si multumire sufleteasca.
|
|
|
|
Nov 19 2009, 10:12 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 19-November 09 Member No.: 950,634 |
Melodia mea preferata este Goodbye my love goodbye; m-am nascut cu aceasta melodie si mi-a ramas in inima. Demis Roussos este un cantaret de nota 10+
|
|
|
|
Nov 21 2009, 09:41 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 9 Joined: 10-October 09 Member No.: 947,646 |
Goodbye My Love Goodbye este melodia mea preferata.versuri interesante si exceptionala linie melodica. "te unge la suflet"
|
|
|
|
Nov 21 2009, 05:57 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 35 Joined: 28-September 09 Member No.: 946,441 |
“End of the world” a lui Demis Roussos este preferata mea. Este o invitatie la calatorie. Este calatoria unui individ prin lume. Vrea un prieten, o prietena de drum care sa participe la jocul numit aventura vietii sau chiar destin. Autorul nu vrea sa fie singur pentru ca singuratatea este suferinta, agonie si neimplinire. Cauta sa gaseasca un suflet (pereche) cu care sa se bucure si sa se intristeze de fiecare clipa a calatoriei spre “sfarsitul lumii”, adica spre implinirea personala. UNUL vrea sa fie DOI. Pentru ca sentimentele nu pot exista decat atunci cand exista DOI. Aceasta cautare devine epuizanta si prietenul/prietena refuza invitatia. Autorul isi cauta credinta si puterea in propriile sale forte. O gaseste si isi continua drumul sau in singuratate spre marea sa implinire. Curajos, el calatoreste si astazi. Spre marea sa implinire...
|
|
|
|
Nov 22 2009, 12:39 PM
|
|
|
Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 2-April 08 Member No.: 830,596 |
"Good By My Love good Bye" este melodia pe care Demis Roussos a interptretat-o cu foarte mult talent, farmec si care mie mi-a placut foarte mult.
|
|
|
|
Nov 23 2009, 10:48 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 19 Joined: 10-November 09 Member No.: 949,780 |
Copilaria este unul din momentele la care ne reintoarcem mereu. Copilaria e frumoasa, indiferent de greutatile de care se loveste o persoana.. memoria are acest efect: sterge lucrurile rele, le "amortizeaza", le face fara importanta; stau in background, mult diminuate.. pline de viata ramin momentele placute, frumoase.. caldura caminului, inghetata polar, eugeniile si pufuletii, iar mersul pe stadion la manifestari patrotice pare acum o joaca si mijloc de in intilnire cu colegii si prietenii..
Vorbeam de caldura caminului.. mama avea trei mari iubiri muzicale: Demis Roussous, Joe Desin si Julio Iglesias.. toata copilaria mi-a fost invaluita, muzical, de melodiile celor 3. Ascultind Quand je t'aime ma simt iara copil.. iubita, fara griji, doar cu o bucurie inexplicabila in suflet si, in surdina, promisiunea mingiietoare si dadatoare de speranta a oricarei mame "va fi bine, ai sa vezi" Quand je t`aime J`ai la fievre dans le sang Et ce plaisir innocent Me fait peur me faït mal |
|
|
|
Nov 23 2009, 11:37 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 23-October 08 Member No.: 912,679 |
Cand eram mica, mama asculta "GoodBy My Love GoodBye" a lui Demis.Pe vremea aceea ma exaspera
Cu timpul, am inceput sa gust muzica lui pana la modul in care chiar mi-am cumparat casete si CD-uri cu el. Melodia preferata?E greu de ales...insa daca stau putin sa ma gandesc, pentru mine de fiecare data cand spun Demis Roussos...spun invariabil si "Goodby My Love Goodbye" ...cred ca mi-a "spalat mama creierul" |
|
|
|
Nov 23 2009, 02:52 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 17 Joined: 8-February 09 Member No.: 924,673 |
Melodia preferata, de departe este My Love. Pe ritmurile acestei melodii deosebite mi-am cunoscut sotia si suntem impreuna de atunci. Nedespartiti pentru totdeauna. Muzica lui ne-a ajutat sa ne gasim adevarata dragoste.
|
|
|
|
Nov 23 2009, 08:18 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 16 Joined: 6-October 09 Member No.: 947,363 |
Dintotdeauna l-am admirat pe Demis Roussos. Am trait momente fericite dar si momente triste alaturi de melodiile lui. Atunci cand il ascult ma reintorc in trecut. Toate melodiile lui sunt pline de emotie...
Goodbye My Love Goodbye - este melodia care trezeste in mine amintiri de demult. De cate ori o ascult ma emotioneaza...poate din cauza tristelor amintiri. The Wedding Song - este melodia care imi inalta sufletul pe cel mai inalt piedestal, trezeste in mine doar amintiri placute. Este melodia care a marcat unirea cu sufletul meu pereche. Melodie care a dat startul unui nou moment unic din viata mea, si anume...valsul nuntii noastre. Amintiri de neuitat. Sunt multe momente marcante ale vietii mele pe care le-am trai alaturi de melodiile lui Demis Roussos. As dori sa mai pot retrai acele clipe frumoase...sper sa ma reintorc in trecut curand. |
|
|
|
Nov 24 2009, 08:27 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 29 Joined: 3-December 08 Member No.: 916,919 |
Ave Maria! O sa fiu sincera: imi place Demis, dar tata ma innebuneste cu el. La un singur concert a fost in viata lui si nu o sa-l uite niciodata...la Demis. Ii place muzica lui, asa ca mi-ar placea sa-i pot oferi o bucurie inainte de Craciun: reintoarcerea in tinerete!
|
|
|
|
Nov 24 2009, 08:41 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 7 Joined: 14-November 09 Member No.: 950,083 |
Fac parte din randul putinilor tineri care pot afirma ca au crescut cu melodiile lui Demis Roussos. Acest lucru datorita parintilor mei care sunt fani impatimiti ai lui Demis Roussos Cand ascult muzica sa intreaga copilarie imi trece prin fata ochilor. Practic aceasta a fost coloana sonora a primilor mei zece ani de viata, de fiecare melodie din discografia lui Demis Roussos este legata o amintire de-a mea. "We shall dance" este melodia mea preferata pentru ca imi aduce aminte de momentele in care stateam impreuna cu mama iar ea incerca sa danseze, si nestiind cum, tot timpul ajungea sa se balanseze intr-un mod ciudat si izbucneam in ras. Radeam in hohote. Pentru mine melodia "we shall dance" = fericire. Chiar si acum cand o ascult, in mod involuntar mi se declanseaza un chicotit.
|
|
|
|
Nov 24 2009, 12:23 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 12 Joined: 20-October 09 Member No.: 948,254 |
Melodia mea preferata este AVE MARIA. Ma reprezinta foarte mult si modul de intrepretare al solistului este superb, intr-un cuvant te unge pe suflet.
|
|
|
|
Nov 24 2009, 04:12 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 29 Joined: 28-January 09 Member No.: 923,425 |
Cand auzi vocea calda si profunda a cantaretului este imposibil sa nu simti cum iti dau lacrimile de emotie. Preferata mea este melodia "Goodbye my love goodbye" la care simt fiori pe sira spinarii, dar si "Quand je t'aime" care imi merge drept la suflet. Mi-ar place foarte mult sa-l ascult live pe acest mare cantaret.
|
|
|
|
Nov 24 2009, 08:19 PM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 132 Joined: 6-October 08 Member No.: 910,770 |
toate melodiile sunt superbe ,
prefer Goodbye My Love Goodbye ma linisteste ...si ma face sa ma simt altfel, |
|
|
|
![]() ![]() |