Reply to this topicStart new topic
> Cele mai asteptate filme ale lui 2010
amorphis1979
post Jan 6 2010, 02:55 PM
Post #1

Newbie
*

Group: Members
Member No.: 937,274

Sincer, astept cu sufletul la gura The Expendables (cafteala la greu cu Arnold, Stallone si Bruce Willis:))) si poate Sex and The City 2 (desi primul a fost un mare fas).
Go to the top of the page

+Quote Post
morcoveata
post Jan 20 2010, 12:12 PM
Post #2

eu insami

From: Terra
Member No.: 429,182

d-abia astept sa vizionez Alice in Wonderland. sunt o fana inraita a filmelor lui Tim Burton.

http://www.youtube.com/watch?v=LjMkNrX60mA

--------------------
Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon

Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe

Adevarul elibereaza intotdeauna.

+Quote Post
Yuki
post Feb 4 2010, 03:38 PM
Post #3

Newbie
*

Member No.: 939,424

eu vreau sa apara mai repede Printesa si Broscoiul, nu a mai aparut de mult un film clasic de desene animate si trailerul promite multe

+Quote Post
tokara
post Feb 5 2010, 07:16 AM
Post #4

Legend

From: Bucuresti
Member No.: 957,978

Shutter Island - noul film cu Leonardo diCaprio

Durata
138 minute

Premiera in Romania
26.02.2010

Regia
Martin Scorsese

Cu
Mark Ruffalo, Leonardo DiCaprio

Executor al agenţiei federale de aplicare a legii - US Marshals, Teddy Daniels ajunge împreună cu partenerul său Chuck pe mica insulă Shutter, unde se află un ospiciu pentru tratarea condamnaţilor cu tulburări mentale. Cei doi investighează evadarea unei criminale, dar nimic în acest ospiciu nu este ceea ce pare. Şi nici Teddy Daniels nu este. Se află acolo pentru a găsi o pacientă disparută? Sau a fost trimis pentru a investiga zvonurile care denunţă practici extreme de tratare a bolnavilor? Pe măsura ce Teddy şi Chuck se apropie de adevăr, acesta este din ce în ce mai greu de surprins, iar cei doi încep să se teamă că nu vor mai părăsi niciodată Shutter Island. Pentru că cineva încearcă să-i facă să-şi piardă minţile...

Un film dur dar interesant. cool.gif

+Quote Post
morcoveata
post Feb 8 2010, 01:02 PM
Post #5

eu insami

^si mie mi-ar placea sa-l vad!

--------------------
Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon

Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe

+Quote Post
tokara
post Feb 9 2010, 06:23 AM
Post #6

Legend

Member No.: 957,978

The Book of Eli

Regia
Allen Hughes, Albert Hughes
Cu: Gary Oldman, Mila Kunis, Denzel Washington
Gen film:AcţIune,Aventuri

Premiera in Romania
29.01.2010

În viitorul nu foarte îndepărtat, la vreo 30 de ani după războiul catastrofal, un om străbate singur întinderile pustii ale ceea ce fusese altădată America. Oraşe pustiite, şosele distruse, pământ pârjolit—tot ce-l înconjoară arată catastrofa care se petrecuse. Nu mai există nicio urmă de civilizaţie, sau lege. Drumurile aparţin unor bande de tâlhari care sunt în stare să omoare un om pentru pantofii lui, pentru o cană de apă, sau…chiar pentru nimic. Dar ei nici nu se compară cu acest călător solitar.

Un luptător de nevoie şi nu de plăcere, Eli (Denzel Washington) nu doreşte decât pacea, dar dacă e provocat, el îşi va distruge atacatorul înainte ca el să-şi dea seama de greşeala fatală pe care a făcut-o. El nu-şi apără atât viaţa cât speranţa de viitor; o speranţă pe care a purta-o cu el şi a apărat-o în toţi aceşti ani şi pe care este hotărât s-o împlinească. Mânat de această hotărâre şi condus de credinţa în ceva mai presus de el, Eli face tot ceea ce e nevoit să facă pentru a supravieţui şi pentru a continua pe drumul său.

Numai un singur om din această lume devastată pare a înţelege puterea pe care o deţine Eli, iar el este hotărât să o obţină pentru sine: Carnegie (Gary Oldman), despotul autoproclamat al unui oraş transformat în refugiul hoţilor şi pistolarilor. Între timp, fiica adoptivă a lui Carnegie, Solara (Mila Kunis) se simte fascinată de Eli pentru alt motiv: ea vede în el o lumină care o poate conduce dincolo de lumea creată de tatăl ei vitreg. Dar nu-i va fi uşor să-l abată de la drumul său. Nimic şi nimeni nu poate sta în drumul său. Eli trebuie să meargă înainte pentru a-şi împlini destinul şi pentru a da ajutor oamenilor năpăstuiţi.

Un pic apocaliptic,dar cred ca merge! smile.gif

+Quote Post
morcoveata
post May 31 2010, 09:43 AM
Post #7

eu insami

QUOTE (tokara @ Feb 5 2010, 07:16 AM) *
Shutter Island -

Uite ca n-am ajuns sa vad filmul, in schimb mi-am cumparat romanul care sta la baza acestui film. smile.gif

--------------------

+Quote Post
djarmind
post Aug 24 2010, 06:50 AM
Post #8

Newbie
*

Member No.: 960,067

Inception se anunnta foarte tare..

http://www.imdb.com/title/tt1375666/

--------------------
ARMEDiA - Garanteaza un film bun!

+Quote Post
morcoveata
post Aug 24 2010, 04:57 PM
Post #9

eu insami

L-am vazut si e un film interesant, destul de greoi, insa deosebit. N-am mai vazut pana acum un film cu un astfel de subiect.

--------------------

+Quote Post
morcoveata
post May 19 2011, 11:10 AM
Post #10

eu insami

QUOTE (Yuki @ Feb 4 2010, 06:38 PM) *
eu vreau sa apara mai repede Printesa si Broscoiul, nu a mai aparut de mult un film clasic de desene animate si trailerul promite multe

Mie nu mi-a placut. Daca-ti plac filmele de desene animate si muzicale pe deasupra, s-ar putea sa-ti placa filmul acesta.

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: