Reply to this topicStart new topic
> Cele mai tari activitati de vacanta
antoni_st
post Feb 25 2008, 11:03 AM
Post #1

Born to be wild

Group: Members
Member No.: 658,875

Vi s-a intamplat sa aveti parte in vacanta de o activitate speciala, care v-a impresionat ?

Eu vreau sa inot cu delfinii, nu sunt genul care sa se sperie din prima (doar sunt delfini, nu pui de rechin), pentru ca m-a atras mereu comunicarea dintre ei si oameni. Si sa merg cu balonul.

Ce am facut deja : nu e tocmai spectaculos, croaziera pe Sena. Cam dezamagitor, pe vaporasele care au doar scaune, fara masa si cina. Dar a doua varianta e in jur de 100 de euro, asa ca ....Si nu mi s-a parut nimic boem, sau romantic sau ce se mai spune despre aceste plimbari pe Sena. Cam murdara si involburata.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
zburat0rul
post Mar 27 2008, 10:29 AM
Post #2

Born to be wild

From: bucuresti
Member No.: 593,925

Pe mine m-ar impresiona o croaziera in jurul lumii, asa, de vreo 6 luni 24.gif dar de unde atatia bani ?!

+Quote Post
nuke
post Mar 31 2008, 01:20 PM
Post #3

Born to be wild

Group: Moderators
From: Bucuresti
Member No.: 789,122

Activitate speciala am facut cand eram mica shi am mers la delfinariu la mare... Shi am plecat de zabauca din scaun shi m-am dus "hept" la bazin sa prin pinguinu'... Sa vezi acolo special cand alergau cinci oameni dupa mine... Da' am pus mana pe pinguin. Cred ca l-am speriat rau. Aveam cred ca aceashi inaltzime... tongue.gif

--------------------
People say I am freak, sick, dark twisted person, but actually I have the heart of a young girl - in a jar, on my desk...

+Quote Post
r3mus_2
post Mar 31 2008, 01:38 PM
Post #4

Pe calea cea dreapta
**

Member No.: 612,336

as vrea sa strabat romania anul acesta. ciudat? nu cred.

+Quote Post
Guest_iuseingivan_*
post Mar 31 2008, 01:40 PM
Post #5

Guests

nici io!

+Quote Post
antoni_st
post Apr 3 2008, 03:46 PM
Post #6

Born to be wild

Member No.: 658,875

Toata lumea vrea anul asta sa plece cu masina prin tara sau strainatate ? o fi vreo moda ...

--------------------

+Quote Post
morcoveata
post Sep 23 2008, 12:10 PM
Post #7

eu insami

From: Terra
Member No.: 429,182

^asta pt ca n-au batut tara sau Europa in lung si-n lat cu masina, ca sa vada cat de obositor e! wink.gif

--------------------
Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon

Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe

Adevarul elibereaza intotdeauna.

+Quote Post
vera_sp
post Oct 21 2008, 09:40 AM
Post #8

Newbie
*

Member No.: 598,214

Mie mi se pare interesant turismul ala... experimental, parca.. da, am gasit aici. era un film mai demutl,before de sunrise, cam asa si cu turismul asta, unu dintre ele whatever Fly by night= sa pleci de acasa a.i. sa ajungi acolo la destinatie cand e noapte, te plimbi prin oras, incerci tot ce se poate, toata noaptea (exclus muzee ca-s inchise hahahaha) si dimineata te intorci acasa. Mi se pare fun ! tongue.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: