![]() ![]() |
Feb 25 2008, 11:03 AM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 445 Joined: 30-August 07 Member No.: 658,875 |
Vi s-a intamplat sa aveti parte in vacanta de o activitate speciala, care v-a impresionat ?
Eu vreau sa inot cu delfinii, nu sunt genul care sa se sperie din prima (doar sunt delfini, nu pui de rechin), pentru ca m-a atras mereu comunicarea dintre ei si oameni. Si sa merg cu balonul. Ce am facut deja : nu e tocmai spectaculos, croaziera pe Sena. Cam dezamagitor, pe vaporasele care au doar scaune, fara masa si cina. Dar a doua varianta e in jur de 100 de euro, asa ca ....Si nu mi s-a parut nimic boem, sau romantic sau ce se mai spune despre aceste plimbari pe Sena. Cam murdara si involburata. -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 27 2008, 10:29 AM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 29-May 07 From: bucuresti Member No.: 593,925 |
Pe mine m-ar impresiona o croaziera in jurul lumii, asa, de vreo 6 luni |
|
|
|
Mar 31 2008, 01:20 PM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 264 Joined: 11-February 08 From: Bucuresti Member No.: 789,122 |
Activitate speciala am facut cand eram mica shi am mers la delfinariu la mare... Shi am plecat de zabauca din scaun shi m-am dus "hept" la bazin sa prin pinguinu'... Sa vezi acolo special cand alergau cinci oameni dupa mine... Da' am pus mana pe pinguin. Cred ca l-am speriat rau. Aveam cred ca aceashi inaltzime...
-------------------- People say I am freak, sick, dark twisted person, but actually I have the heart of a young girl - in a jar, on my desk...
|
|
|
|
Mar 31 2008, 01:38 PM
|
|
|
Pe calea cea dreapta ![]() ![]() Group: Members Posts: 60 Joined: 25-June 07 Member No.: 612,336 |
as vrea sa strabat romania anul acesta. ciudat? nu cred.
|
|
|
|
| Guest_iuseingivan_* |
Mar 31 2008, 01:40 PM
|
|
Guests |
nici io!
|
|
|
|
Apr 3 2008, 03:46 PM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 445 Joined: 30-August 07 Member No.: 658,875 |
Toata lumea vrea anul asta sa plece cu masina prin tara sau strainatate ? o fi vreo moda ...
-------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 23 2008, 12:10 PM
|
|
![]() eu insami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 29,470 Joined: 19-October 06 From: Terra Member No.: 429,182 |
^asta pt ca n-au batut tara sau Europa in lung si-n lat cu masina, ca sa vada cat de obositor e!
-------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe Adevarul elibereaza intotdeauna. |
|
|
|
Oct 21 2008, 09:40 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 28 Joined: 5-June 07 Member No.: 598,214 |
Mie mi se pare interesant turismul ala... experimental, parca.. da, am gasit aici. era un film mai demutl,before de sunrise, cam asa si cu turismul asta, unu dintre ele whatever Fly by night= sa pleci de acasa a.i. sa ajungi acolo la destinatie cand e noapte, te plimbi prin oras, incerci tot ce se poate, toata noaptea (exclus muzee ca-s inchise hahahaha) si dimineata te intorci acasa. Mi se pare fun !
|
|
|
|
![]() ![]() |