![]() ![]() |
Aug 22 2007, 09:43 AM
|
|
![]() Legend ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,117 Joined: 18-October 06 Member No.: 428,499 |
Stiu ca la noi sunt legale (inca), dar si in alte tari europene e asa? N-as vrea sa primesc un 'premiu' in concediu...
-------------------- caut...
|
|
|
|
Oct 4 2007, 03:05 PM
|
|
|
Legend ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 551 Joined: 18-September 07 Member No.: 672,084 |
si la noi s-ar putea sa nu mai fie legale cu nou cod
|
|
|
|
Oct 4 2007, 03:06 PM
|
|
|
Legend ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 551 Joined: 18-September 07 Member No.: 672,084 |
in alte tari e foarte relativ ar trebui sa cauti pe net si o varianta mai disperata id-uri din tari respective si incerci sa ii intrebi acum daca vrei sa vizitezi Germania su Bulgaria nu inseamna ca o sa reusesti neaparat
|
|
|
|
Apr 16 2008, 05:34 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 16-April 08 Member No.: 841,157 |
Eu am inceput sa pricep treaba dupa ce am citit un articol pe Hotnews/ro
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-28081...um-internet.htm Cred ca ar trebui sa schimbam si noi ceva in tara asta |
|
|
|
| Guest_quowadis_* |
Nov 1 2008, 06:43 PM
|
|
Guests |
nynna, apropo de detectoarele de radar.
e adavarat ca in grecia sunt complet interzise? am auzit ca amenzile, in cazul in care esti prins ca detii un detector de radar, nicidecum un antiradar, sunt in jur de 2000 de euro! este adevarat sau nu?! |
|
|
|
Nov 4 2008, 07:59 AM
|
|
![]() eu insami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 29,470 Joined: 19-October 06 From: Terra Member No.: 429,182 |
Stiu ca la noi sunt legale (inca), dar si in alte tari europene e asa? N-as vrea sa primesc un 'premiu' in concediu... in Germania sunt interzise. -------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe Adevarul elibereaza intotdeauna. |
|
|
|
| Guest_quowadis_* |
Nov 4 2008, 10:20 AM
|
|
Guests |
in Germania sunt interzise. da, dar comparativ cu germania unde amenda contraventionala este de 75 de euro si 4 puncte penalizare, in grecia amenda este de 2000 euro, confiscarea aparatului, retinerea pe loc a permisului de conducere pentru o perioada de 30 zile, precum si retinerea actelor masinii, a placutelor de inmatriculare auto pentru 60 zile....e o oarecare diferenta zic eu! |
|
|
|
Nov 5 2008, 07:08 AM
|
|
![]() eu insami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 29,470 Joined: 19-October 06 From: Terra Member No.: 429,182 |
si am obiectat eu cu ceva la mesajul tau? m-am referit strict la ceea ce stiu.
-------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe Adevarul elibereaza intotdeauna. |
|
|
|
| Guest_quowadis_* |
Nov 5 2008, 07:25 AM
|
|
Guests |
ai perfecta dreptate!
|
|
|
|
Nov 5 2008, 07:35 AM
|
|
sincer, discutia asta mi se pare penibila si inutila...
ps: nu stiam ca sunt teme la care doar lui quowadis i se permite sa raspunda! -------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
|
|
|
| Guest_quowadis_* |
Nov 5 2008, 09:24 AM
|
|
Guests |
ca-ti dau dreptate nu-i bine, ca te contrazic nu-i bine.
morcoveata, eu ti-am propus sa ne ignoram reciproc dar vad ca ai o placere deosebita de a ma irita. ei, afla ca nu reusesti, doar ma faci sa zambesc cand vad cat esti de penibila. posteaza oriunde, ca ai, ca n-ai ce posta! posteaza draga mea linistita! vezi sa nu-ti ramana niciun topic fara raspuns. |
|
|
|
Nov 7 2008, 08:13 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 34 Joined: 14-October 08 Member No.: 911,729 |
|
|
|
|
Feb 26 2010, 10:13 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 26-February 10 Member No.: 960,414 |
Stiu ca la noi sunt legale (inca), dar si in alte tari europene e asa? N-as vrea sa primesc un 'premiu' in concediu... Personal n-as recomanda nici "la noi" folosirea unui detector de radar! -------------------- Faci bani din confortul casei tale.Informeazate pe www.baniipenet.ws
|
|
|
|
![]() ![]() |