![]() ![]() |
Sep 6 2006, 12:01 PM
|
|
![]() Natural Born Moderator ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 7-August 06 Member No.: 370,135 |
Pe ce meleaguri straine ati pasit si cu ce impresii v-ati intors in Romania? (daca v-ati mai intors)
|
|
|
|
Sep 11 2006, 11:56 AM
|
|
|
Legend ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 830 Joined: 24-August 06 Member No.: 397,678 |
QUOTE(ralouk @ Sep 6 2006, 02:01 PM) [snapback]4363[/snapback] Pe ce meleaguri straine ati pasit si cu ce impresii v-ati intors in Romania? (daca v-ati mai intors) cred ca si in Bagdad daca te duci, tot te intorci cu cate impresii bune... |
|
|
|
Sep 11 2006, 05:48 PM
|
|
![]() EU.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 6,069 Joined: 7-August 06 From: P'acilea si io.. Member No.: 251,238 |
traiesc intre ignoranti..,in rest nush cum se face ca sistemul lor este mai bine organizat..
-------------------- ....maine....
|
|
|
|
Sep 12 2006, 07:53 AM
|
|
![]() Pe calea cea dreapta ![]() ![]() Group: Members Posts: 59 Joined: 8-September 06 Member No.: 404,506 |
Am trait un an in Olanda si mi-a placut organizarea si respectul pe care oamenii de acolo il acorda celor care intr-adevar vor sa faca ceva- adica nu s-au dus sa se tina de furtisaguri sau alte porcarii.
Acolo intr-adevar esti ajutat daca iti cauti un job, ti se vorbeste frumos, primesti scrisori de raspuns la orice solicitare ai face. Aici ai de-a face cu cucoane acrite care mai curind ti-ar da una in cap decit sa te ajute sa promovezi, se uita in buzunarul tau sa vada cam cit pot cere pt un serviciu si in general ti se pune piedica daca vrei sa faci un pas inainte. Mi-e o scirba infinita de chestiile astea, dar a trebuit sa ma intorc. -------------------- "You mess with my heart, I'll mess with your head."
|
|
|
|
Sep 20 2006, 02:58 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 20-September 06 Member No.: 409,287 |
QUOTE(ralouk @ Sep 6 2006, 04:01 PM) [snapback]4363[/snapback] Pe ce meleaguri straine ati pasit si cu ce impresii v-ati intors in Romania? (daca v-ati mai intors) Am fost pentru sapte zile in elvetia sa ma intalnesc cu un tip cu care corespondam pe mail si a fost superb acolo.Atat tipul cat si locurile |
|
|
|
Sep 21 2006, 04:30 PM
|
|
![]() Legend ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 597 Joined: 7-August 06 Member No.: 1,245 |
Elvetia este o tara linistita. Poate prea linistita. Depinde si in ce zona mergi: franceza, germana sau italiana. Oricum ordinea si perfectiunea pentru care sunt renumiti elvetienii e total justificata. Nu cred ca exista ceva care sa nu fie planificat pana la ultimul detaliu. Orice ai vrea sa faci au o solutie sau s-a mai gandit cineva inainte.
Este incredibil sa vezi cum merg lucrurile de la sine. Plus curatenia... Nu este fir de praf sau mizerie:) |
|
|
|
Nov 30 2006, 09:45 AM
|
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 30-November 06 Member No.: 459,417 |
n-am fost inca nicaieri, dar urmeaza sa plec in sua in ianuarie
|
|
|
|
Dec 22 2006, 11:50 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 22-December 06 Member No.: 477,106 |
Australia (unde am plecat spre a nu ma mai intoarce)
Attached File(s)
|
|
|
|
Jan 29 2007, 09:21 PM
|
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 10 Joined: 23-October 06 From: Constanta Member No.: 431,681 |
Am fost plecata cu o bursa de studii pt 2 saptamani in Italia (am fost cazati la Academia di Romania de la Roma, cazare gratuita, masa ne-o asiguram noi, doar drumul l-am platit; ne-am plimbat prin Florenta, Napoli de 2 ori, atunci cand am fost si la Pompei si pe insula Capri, si Venetia).
Aceasta a fost prima iesire intr-o tara straina, dupa care, in fiecare an am plecat in Ungaria : Budapesta, Bekescaba si Gyula pt o expozitie personala de gravura la Ambasada Romaniei si Institutul Cultural Roman, Bulgaria, intr-o excursie de 1 zi cu niste colegi de serviciu si toamna anului 2006 am fost in Grecia cu o excursie organizata. Urmeaza sa plec in primavara in Spania intr-o alta excursie, iar pe timpul verii as vrea sa-mi strang bani pt o alta in Israel. |
|
|
|
Jan 30 2007, 04:18 AM
|
|
![]() Tiesto addicted ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 23,304 Joined: 7-August 06 From: Limassol Member No.: 301,386 |
Sa-mi dai un semn daca ajungi pe-aici
-------------------- Sapienti sat!
![]() |
|
|
|
Feb 9 2007, 03:01 AM
|
|
![]() Hero of the day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,793 Joined: 7-August 06 From: Sweden France Member No.: 207,962 |
hai ca vin eu mayia in Israel sa te vad ca tare curioasa is
-------------------- .......
|
|
|
|
May 25 2007, 11:46 AM
|
|
![]() Hero of the day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 6,272 Joined: 11-May 07 Member No.: 580,703 |
Am fost luna trecuta in Germania si Austria . Mi-au placut mult mai ales oamenii - ca stil de viata, pentru ca romanii (in special romancele) sunt net superiori ca frumusete si fitze. As vrea sa mai ajung pe acolo inca de vreo 20 de ori ... In schimb am cam murit de foame (un sfat: nu comandati supa).
|
|
|
|
May 25 2007, 06:06 PM
|
|
![]() Hero of the day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 10,821 Joined: 7-August 06 From: in your dream Member No.: 234,714 |
am locuit in italia timp de 3luni,e superb acolo,oamenii sunt mai civilizati si exista curatenie ceea ce nu se poate zice de tara noastra
-------------------- nothing is changed
i still believe someday you and me... i have a dream.... |
|
|
|
May 26 2007, 10:49 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 26-May 07 Member No.: 592,215 |
am fost in ungaria, austria, germania, italia, spania, franta, luxemburg, elvetia, germania, belgia, olanda.
ungaria are palatul parlamentului, austria domul din piata stefan, germania are pygmalion, italia are turnul inclinat, spania sagrada familia, franta are de toate, luxemburg este vechi si nou, elvetia are alpii, belgia are capitala europei, olanda are liberalism si toleranta. romania are transilvania, delta dunarii, familia liiceanu. italia si spania sunt murdare, elevtia este plictisitoare si prea sistematizata, germania este inca rece, franta are aroganta si mandrie, belgia este suprapopulata, luxembourg-ul este prea mic, olanda este sub apa. romania este corupta, intoleranta si prea multa politica ineficienta. am ales sa traiesc in belgia. sistem social, medical, nivel de trai si libertati care imi sunt placute. |
|
|
|
Jul 6 2007, 05:23 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 6-July 07 Member No.: 620,637 |
Daca cautati locuri de cazare in UE va recomand: www.journeysite.eu, www.kwatera.com, www.nyaralas.com
Vacanta placuta |
|
|
|
Sep 24 2007, 12:47 PM
|
|
|
Legend ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 551 Joined: 18-September 07 Member No.: 672,084 |
grecia multi care cunosc romana si o vorbesc cursiv, bulgaria de asemeni in multe restaurante gasindu-se si mancarte romaneasca si turcia f kalumea era ca nimeni nu avea nimic cu nimeni oricum ar arata sau ar fi imbracat
|
|
|
|
Oct 27 2007, 05:29 PM
|
|
![]() eu insami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 29,470 Joined: 19-October 06 From: Terra Member No.: 429,182 |
QUOTE(ralouk @ Sep 6 2006, 02:01 PM) [snapback]4363[/snapback] Pe ce meleaguri straine ati pasit si cu ce impresii v-ati intors in Romania? (daca v-ati mai intors) de curand am fost in Norvegia si a fost pur si simplu de vis. M-au impresionat fiordurile si calatoria cu ferryboat-ul printre fiorduri,muntii lor (care desi nu sunt prea inalti,sunt absolut spectaculosi),m-au impresionat peisajele de stepa (asa numitele fjell), am ramas impresionata de toleranta si prietenia pe care o manifesta pt straini norvegienii si faptul ca TOTI vorbesc limba engleza. am ramas placut surprinsa de curatenia care exista pe sosele si-n orase,este incredibil de curat. ce m-a impresionat neplacut: preturile foarte mari la mancare,apa si alte bauturi, cazare si aglomeratia din Oslo. intentionam sa ne intoarcem pe acolo, ne-a placut atat de mult incat deja ducem dorul Norvegiei si de data asta ne-am planificat sa inaintam cat mai mult in nord catre Polul Nord - Capul Nord. daca pana acum credeam ca Mallorca e deosebita, ne-am razgandit, deoarece Norvegia e, pur si simplu,unica. -------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe Adevarul elibereaza intotdeauna. |
|
|
|
Oct 30 2007, 08:10 PM
|
|
![]() eu insami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 29,470 Joined: 19-October 06 From: Terra Member No.: 429,182 |
pe bune acum, cum pot atasa imagini de pe harddisk sa le pun aici, pe forum?
am tot incercat sa pun poze,dar nu se vede nimic. -------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe Adevarul elibereaza intotdeauna. |
|
|
|
Oct 31 2007, 11:49 AM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 29-May 07 From: bucuresti Member No.: 593,925 |
Din pagina de editare a mesajului pe forum in partea de jos "File Attachments"
|
|
|
|
Nov 2 2007, 08:51 AM
|
|
pai asa am facut si nu se vede nimic.
banuiesc ca sunt prea mari pozele ( au cam 2 mega ). -------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
|
|
|
![]() ![]() |