![]() ![]() |
Nov 12 2009, 03:47 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 16 Joined: 9-November 09 Member No.: 949,702 |
Ce te faci cu parintii care nu vor sa priceapa ca ai crescut si ca poti sa-ti vezi singura de ale tale? De exemplu mama mea, foarte ok de altfel, tinde sa aiba o grija exagerata cu mine desi i-am explicat de "n" ori ca nu mai am 5 ani si ca pot sa-mi vad singura de viata. Chiar nu mai stiu cum sa o fac sa inteleaga!!!
|
|
|
|
Nov 12 2009, 04:03 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 23 Joined: 11-November 09 Member No.: 949,883 |
poate ca "detasarea" pe care tu o pretinzi mamei tale necesita un proces la fel de lent ca si cel al ... cresterii tale (sub ingrijirea ei)
raportul e de-acuma invers, tu esti cea care trebuie sa dezvolti un anume fel de rabdare si intelegere, caci ea va continua sa ramana ceea ce a invatat sa fie ... parinte |
|
|
|
Nov 13 2009, 12:20 PM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 216 Joined: 6-November 09 Member No.: 949,433 |
Ce te faci cu parintii care nu vor sa priceapa ca ai crescut si ca poti sa-ti vezi singura de ale tale? De exemplu mama mea, foarte ok de altfel, tinde sa aiba o grija exagerata cu mine desi i-am explicat de "n" ori ca nu mai am 5 ani si ca pot sa-mi vad singura de viata. Chiar nu mai stiu cum sa o fac sa inteleaga!!! asta e, pentru parintii nostri tot copii ramanem indiferent ca avem 5, 20,..., 70 de ani. ceea ce poti sa faci este sa le tot repeti ca esti o persoana cu capul pe umeri (doar semeni cu ei, nu? -------------------- "O mana criminala a calcat pe cablu si l-a rupt!" - din intelepciunea populara :D :D :D
|
|
|
|
![]() ![]() |