Reply to this topicStart new topic
> Margo
pcmk
post Aug 16 2006, 07:58 AM
Post #1

Born to be wild

Group: Members
Member No.: 394,100

Pe 1 septembrie va avea loc lansarea productiei romanesti Margo.

In rolul principal este Cristina Cioran (,,Dadaca”, ,,Acasa in bucatarie”, ,,Bune si nebune”, dar si din serialele de televiziune ,,Numai iubirea”, ,,Pacatele Evei" )

Pe scurt, asta este povestea:

"Margo spune povestea emoţionantă a unei tinere, căreia destinul i-a rezervat un drum pavat cu suferinţă si remuşcări.
Forţată de tatăl vitreg să se prostitueze, Margo (Cristina Cioran) îşi găseşte alinarea în prietenele ei, studente la actorie şi în jurnalul pe care-l ţine cu ajutorul unei camere de filmat.
Filmul Margo reuneşte o distribuţie spectaculoasă, formată atât din tineri actori: Cristina Cioran, Paula Chirilă, Marius Florea Vizante, Gina Pistol, cât şi din nume consacrate ale cinematografiei româneşti: Vladimir Găitan, Maia Morgenstern, Anca Sigartău. "

Regizor : Ioan Carmazan

Va asteptati la ceva extraordinar?
Go to the top of the page

+Quote Post
papsy
post Aug 16 2006, 08:50 AM
Post #2

El Presidente

From: City of demons
Member No.: 393,139

Eu de la FIlantropica ma tot astept sa fiu surprins placut. Pana acum nu s-a intamplat, dar cine stie?
Sperantza moare ultima

--------------------
Hell on my left...Heaven on my right...and the Angel of Death behind me

+Quote Post
ralouk
post Sep 1 2006, 11:15 AM
Post #3

Natural Born Moderator

Member No.: 370,135

L-am vazut azi. E foarte foarte vulgar ca limbaj dar aste nu mai e demult o surpriza pentru productiile romanesti. ( in fine .. e interzis copiilor sub 14 ani) Mie mi s-a parut clar superior lui Pacala se intoarce si Azucena.

De fapt e un amestec de profunzime filosofica si vulgaritate deranjanta. Macar pentru scurtele momente de profunzime .. zic eu ca filmul merita vazut. Pt fanii Playboy ... apare in film si Gina Pistol ... expunandu-si sunculitele semi dezbracata. Ei? Acuma sigur o sa se gaseasca spectatori. laugh.gif

+Quote Post
r3drum
post Sep 12 2006, 08:29 AM
Post #4

Pe calea cea dreapta
**

Member No.: 404,506

QUOTE(ralouk @ Sep 1 2006, 03:15 PM) [snapback]3616[/snapback]

L-am vazut azi. E foarte foarte vulgar ca limbaj dar aste nu mai e demult o surpriza pentru productiile romanesti. ( in fine .. e interzis copiilor sub 14 ani) Mie mi s-a parut clar superior lui Pacala se intoarce si Azucena.

De fapt e un amestec de profunzime filosofica si vulgaritate deranjanta. Macar pentru scurtele momente de profunzime .. zic eu ca filmul merita vazut. Pt fanii Playboy ... apare in film si Gina Pistol ... expunandu-si sunculitele semi dezbracata. Ei? Acuma sigur o sa se gaseasca spectatori. laugh.gif

In Romania mitocania e la rang de virtute se pare. Parca numai viermi colcaie prin sufletele celor care fac filme de genul asta. Frustrarile isi spun cuvintul. Din cauza asta eu una consider filmele romanesti din ziua de azi o pierdere de vreme.

--------------------
"You mess with my heart, I'll mess with your head."

+Quote Post
gynnel2k
post Sep 12 2006, 04:18 PM
Post #5

Legend

Member No.: 397,678

nu stiu daca se va mai intampla vreodata ca vreun regizor roman sa ma faca sa ma simt bine, uitandu-ma la productia sa...chiar nu inteleg ce se doreste prin realizarea de aceste filme, oricum nu vor fi in stare sa atraga un public numeros care sa le priveasca cu o adevarata suprindere si fascinatie...
au fost cativa regizori buni, dar nu cred ca o sa mai intalnim persoane ca acestea...totusi exista o speranta, sa-i copiem pe americani,francezi dupa care sa incercam sa-i depasim.

+Quote Post
rory_cris
post Mar 11 2007, 11:18 PM
Post #6

Newbie
*

Member No.: 510,312

De unde pot sa iau si eu filme romanesti, va rog? De ex. "Ciresarii", "Pistruiatul" etc.

--------------------

+Quote Post
morcoveata
post Jul 20 2010, 11:42 AM
Post #7

eu insami

From: Terra
Member No.: 429,182

QUOTE (r3drum @ Sep 12 2006, 10:29 AM) *
In Romania mitocania e la rang de virtute se pare. Parca numai viermi colcaie prin sufletele celor care fac filme de genul asta. Frustrarile isi spun cuvintul. Din cauza asta eu una consider filmele romanesti din ziua de azi o pierdere de vreme.

Limbajul vulgar nu apare doar in filmele romanesti, ci si in filmele nemtesti sau americane, spre exemplu. Un scriitor, al carui nume in acest moment imi scapa, le spunea criticilor sai nemultumiti de limbajul vulgar din cartile acestuia: "Viata e vulgara. Cum poti descrie viata oamenilor, fara sa folosesti limbajul, pe care ei il folosesc zi de zi?"

--------------------
Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon

Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe

Adevarul elibereaza intotdeauna.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: