![]() ![]() |
Feb 18 2008, 09:29 AM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 445 Joined: 30-August 07 Member No.: 658,875 |
Dupa cum se stie deja, bugetarii, elevii si studentii au liber la inceputul lu aprilie si au aparut ofertele special pt aceasta perioada. Voi chiar aveti de gand sa plecati pe undeva in saptamana cu summitul, mai ales cei din Bucuresti ?
-------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 27 2008, 10:22 AM
|
|
![]() Legend ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 1,214 Joined: 1-November 06 Member No.: 437,347 |
Dupa cum se stie deja, bugetarii, elevii si studentii au liber la inceputul lu aprilie si au aparut ofertele special pt aceasta perioada. Voi chiar aveti de gand sa plecati pe undeva in saptamana cu summitul, mai ales cei din Bucuresti ? Dat fiind ca nu sunt nici bugetar, nici student...cred ca nu prea am ce sa fac decat sa ma duc la munca si sa ma gandesc ce bine ar fi la Paris |
|
|
|
Mar 27 2008, 10:27 AM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 29-May 07 From: bucuresti Member No.: 593,925 |
Pacat ca nu pica mai spre sfarsitul saptamanii, ca asa ... e mai greu sa pleci pe undeva. eu nu prea ma astept sa plece multi din buc.
|
|
|
|
Mar 27 2008, 10:34 AM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 264 Joined: 11-February 08 From: Bucuresti Member No.: 789,122 |
Eu as merge... La munte. Chiar daca e fring poa' mi-ar prinde bine o iesire. Sa vad cum merge cu salaru' shi o iau din loc daca e cazu'....
-------------------- People say I am freak, sick, dark twisted person, but actually I have the heart of a young girl - in a jar, on my desk...
|
|
|
|
Mar 27 2008, 10:40 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 25 Joined: 30-August 07 Member No.: 658,850 |
Eu as merge... La munte. Chiar daca e fring poa' mi-ar prinde bine o iesire. Sa vad cum merge cu salaru' shi o iau din loc daca e cazu'.... da, muntele cred ca e cea mai ieftina si mai la indemana solutie. sau in fine, poate fi, depinde unde stai. Nato asta o sa dea peste cap bucurestiul .. iar cei care pleaca pe bune din calea lui trebuie s-o faca inainte, nu asa, in ultima clipa. |
|
|
|
Mar 27 2008, 10:53 AM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 264 Joined: 11-February 08 From: Bucuresti Member No.: 789,122 |
da, muntele cred ca e cea mai ieftina si mai la indemana solutie. sau in fine, poate fi, depinde unde stai. Nato asta o sa dea peste cap bucurestiul .. iar cei care pleaca pe bune din calea lui trebuie s-o faca inainte, nu asa, in ultima clipa. Adevarat. E o situatie usor parodoxala. Ai niste zile libere, poti sa pleci, ai unde, dar vezi pe unde iesi din Bucuresti si ce traseu iti faci sa nu dai nas in nas cu marea coloana oficiala. Si da, muntele e cel mai iefit, e off season anyway! -------------------- People say I am freak, sick, dark twisted person, but actually I have the heart of a young girl - in a jar, on my desk...
|
|
|
|
Mar 27 2008, 12:06 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 9 Joined: 21-June 07 Member No.: 609,388 |
daca as avea bani as pleca pe undeva... mai degraba o sa profit de 1 mai, sa ma duc pe undeva... la mare sau la munte
|
|
|
|
Mar 27 2008, 12:20 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 27-March 08 Member No.: 825,868 |
O vacanta de cateva zile ne ajuta foarte mult psihicul
|
|
|
|
Mar 27 2008, 12:46 PM
|
|
daca as avea bani as pleca pe undeva... mai degraba o sa profit de 1 mai, sa ma duc pe undeva... la mare sau la munte 1 mai e altceva... Asta e vacanta neasteptata... -------------------- People say I am freak, sick, dark twisted person, but actually I have the heart of a young girl - in a jar, on my desk...
|
|
|
|
| Guest_iuseingivan_* |
Mar 27 2008, 01:51 PM
|
|
Guests |
bine ca nu stau in bucuresti si sa-mi fac atatea probleme!
|
|
|
|
| Guest_quowadis_* |
Mar 27 2008, 06:15 PM
|
|
Guests |
|
|
|
|
Mar 28 2008, 09:26 AM
|
|
bine ca nu stau in bucuresti si sa-mi fac atatea probleme! Pai n-avem probleme... Ne tine statu' acas'... Sa nu le punem bete in roate la Sarkozy shi Bush... -------------------- People say I am freak, sick, dark twisted person, but actually I have the heart of a young girl - in a jar, on my desk...
|
|
|
|
Mar 31 2008, 01:36 PM
|
|
|
Pe calea cea dreapta ![]() ![]() Group: Members Posts: 60 Joined: 25-June 07 Member No.: 612,336 |
daca as avea bani as pleca pe undeva... mai degraba o sa profit de 1 mai, sa ma duc pe undeva... la mare sau la munte mai degraba profiti de 1 mai. Sa nu uitam ca Pastele este in aceiasi perioada si, parerea mea, e mai placut sa combini acele zile si sa faci o mini vacanta. |
|
|
|
| Guest_iuseingivan_* |
Mar 31 2008, 01:39 PM
|
|
Guests |
da' io zic mai bine sa combinati cele trei zile natoite, sf. gheorghe, pastele si intaiul maiut. iese de un concediu sanatos!
|
|
|
|
Mar 31 2008, 03:22 PM
|
|
Idea din spatele topicului nu era 1 mai shi alte vacantze ci astea 3 zile de "concediu" spontan pe care la anu' nu-l mai pupam... Shi le pupa doar Bucureshtiu'... Shi doar unii...
-------------------- People say I am freak, sick, dark twisted person, but actually I have the heart of a young girl - in a jar, on my desk...
|
|
|
|
Apr 3 2008, 03:47 PM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 445 Joined: 30-August 07 Member No.: 658,875 |
eee nici macar aia ... sau in fine, unii .....
dar cel putin se circula mult mai bine acum, asa ca tot e ceva. tare as vrea totusi sa intalnesc pe cineva care sa-mi spuna da, frate, am plecat in vacanta in perioada asta cu nato -------------------- ![]() |
|
|
|
Apr 3 2008, 04:11 PM
|
|
eee nici macar aia ... sau in fine, unii ..... dar cel putin se circula mult mai bine acum, asa ca tot e ceva. tare as vrea totusi sa intalnesc pe cineva care sa-mi spuna da, frate, am plecat in vacanta in perioada asta cu nato Ieri a plecat o prietena in Atena... Vine cand se termina summit-ul...
|
|
|
|
Apr 15 2008, 01:42 PM
|
|
Ieri a plecat o prietena in Atena... Vine cand se termina summit-ul... ![]() dar a plecat din alte motive, nu ? adica nu si-a planuit plecarea la atena din cauza summit-ului? sau oamenii astia chiar exista ? vreau sa spun: romani fericiti -------------------- ![]() |
|
|
|
| Guest_iuseingivan_* |
Apr 15 2008, 02:48 PM
|
|
Guests |
voi tot in summit sunteti?
|
|
|
|
| Guest_andria_* |
Apr 16 2008, 09:01 AM
|
|
Guests |
Am vrea noi. Se circula super bine in timpul summit-ului.
|
|
|
|
![]() ![]() |