![]() ![]() |
Sep 2 2008, 02:13 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 15 Joined: 5-December 07 Member No.: 731,758 |
Chiar daca perdelele si jaluzele au aceeasi functie, protejeaza de privirile indiscrete, exista cateva diferente. Perdelele mascheaza caloriferele pe cand jaluzelele filtreaza lumina naturala. Ambele pot avea in acelasi timp un rol important in decorarea interiorului.
Voi ce ati alege sau ce ati ales? |
|
|
|
Sep 2 2008, 03:30 PM
|
|
![]() Hero of the day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,931 Joined: 8-January 07 From: 44 grade 26`N. 26 grade 06`E Member No.: 490,475 |
Am avut perdele, apoi am pus jaluzele, acum cu prima ocazie voi schimba din nou la perdele si draperii.
Motivul principal - cind este deschis geamul, indiferent cum si sufla putin vintul sau se face curent jaluzelele fac zgomot se incaleca si noaptea este suparator cind te odihnesti. (O precizare - sunt jaluzele verticale, din tavan pina la calorifer). |
|
|
|
Sep 3 2008, 09:12 AM
|
|
![]() bum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 10,205 Joined: 7-August 06 From: Bucuresti Member No.: 314,984 |
eu am perdele si draperii, pentru ca jaluzelele mi se par reci.
-------------------- sa fim destepti atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem..
|
|
|
|
Sep 3 2008, 10:03 AM
|
|
![]() eu insami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 29,470 Joined: 19-October 06 From: Terra Member No.: 429,182 |
eu prefer jaluzelele, mi se par mai moderne.
-------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe Adevarul elibereaza intotdeauna. |
|
|
|
| Guest_quowadis_* |
Sep 3 2008, 04:28 PM
|
|
Guests |
si eu sunt tot genul mai clasic, prefer perdelele si draperiile. am niste draperii groase de plus, nu trece raza de soare daca le trag
stilul cu jaluzele imi creaza senzatia de rece, de institutie, de birou.... oricum, depinde foarte mult si de arhitectura casei. |
|
|
|
Sep 3 2008, 08:52 PM
|
|
![]() Fashion Disaster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,379 Joined: 25-February 07 Member No.: 524,819 |
mi-au placut candva jaluzelele,dar gata,m-am plictisit.
perdele,aduc intimitate,arata mai.. prietenos. -------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 3 2008, 08:52 PM
|
|
![]() Hero of the day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 24,526 Joined: 7-August 06 From: peste tot Member No.: 348,614 |
exact !...perdelele dau personalitate casei/camerei...si senzatia de intimitate conteaza f mult.
-------------------- |
|
|
|
Sep 4 2008, 05:15 AM
|
|
![]() Tiesto addicted ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 23,304 Joined: 7-August 06 From: Limassol Member No.: 301,386 |
si eu prefer perdelele
imi dau senzatia de "acasa",de intimitate... -------------------- Sapienti sat!
![]() |
|
|
|
Sep 4 2008, 05:57 AM
|
|
![]() Nu stiu de unde vin,nu stiu unde ma duc ,stiu doar ca exist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 14,879 Joined: 7-August 06 From: --- Member No.: 81,232 |
Si pe placul meu sunt tot perdelele . Jaluzelele mi se par potrivite pentru birou , pentru institutii ...
-------------------- Caldura adevarata vine din suflet si nu se masoara in grade Celsius !
|
|
|
|
Sep 4 2008, 01:18 PM
|
|
![]() Reflectoriu - tranzitoriu ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,287 Joined: 12-September 07 From: Bucuresti Member No.: 667,909 |
alegerea se face in functie de camera pe care vrei s-o decorezi
dormitor si sufragerie sa zicem in sufragerie sunt de acord cu jaluzelele verticale personalizate iar ca dimensiune acoperirea integrala a peretelui cu fereastra camerei sau usa de la balcon etc. iar ca model reconstituirea unui perete fara fereastra in dormitor perdea cu draperie. ex. .....
Attached File(s)
-------------------- Daca ai fi stiut ce faceai, probabil ca te-ai fi plictisit.
Doar fiindca esti plictisit, nu inseamna ca stii ce faci. |
|
|
|
Sep 26 2008, 02:55 PM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 128 Joined: 27-May 08 Member No.: 873,507 |
perdele cu diverse modele (neaparat albe, iar modelele sa fie ori cu bleo ori maron...depinde de camera)
|
|
|
|
Sep 28 2008, 08:50 AM
|
|
![]() zuza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 8,180 Joined: 22-March 07 From: bucuresti Member No.: 541,408 |
eu am de toate: jaluzele orizontale de aluminiu, perdele si draperii.... ce vreti, sint fotofobica, mai ales vara
-------------------- In bere veritas si in Feteasca Regala restu' ... wtf
|
|
|
|
![]() ![]() |