4 Pages V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Thailande
Cygne noire
post Jul 1 2010, 12:15 PM
Post #1

Hero of the day

Group: Members
Member No.: 955,757

--------------------
I love the Black Swan !
Go to the top of the page

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 1 2010, 12:20 PM
Post #2

Hero of the day

Bangkok / Ampawa (80 km)

Visite du Grand Palais et du temple du Bouddha Emeraude. Départ pour Samut Sakorn puis Samut Songkram. Promenade en bateau sur le fleuve Mae Klong, le long des klongs bordés de maisons flottantes et de jardins tropicaux. Installation sur le site des Baanthaihad, maisons thaïs authentiques et modernes. Dîner traditionnel suivi d’une sortie en bateau pour voir le ballet des lucioles sur l’eau.

Ampawa / Rivière Kwai (120 km)

Réveil matinal (si vous le souhaitez) pour assister aux offrandes aux moines qui sortent des temples voisins. Départ en bateau pour le marché flottant de Damnoen Saduak. Continuation vers Kanchanaburi. Visite du musée Jeath War. Visite du cimetière. Descente en pirogue le long de la rivière Kwai.

Rivière Kwai / Ayuthaya / Phitsanuloke (480 km)

Visite du temple Wat Pah Lai Laye qui abrite la statue de Bouddha assis sur un trône datant du XIIIème siècle. Continuation vers Ayuthaya, capitale des Thaïlandais pendant 417 ans, parc historique déclaré au Patrimoine Mondial de l’Unesco. Découverte du site archéologique de la ville. Route vers Lopburi, où vous visiterez San Pra Karn et Prang San Yof, véritable paradis des singes.

Phitsanuloke / Sukhothai / Chiang Rai (490 km)

Visite du temple « Wat Pra Bouddha Shinnaraj ». Route vers Sukhothai, centre de l’ancien royaume thaï. Les temples et monuments de cette cité splendide ont été classés au patrimoine mondial de l’Unesco. Route pout Chiang Rai via Lampan et le célèbre lac Phayao. Arrêt dans une plantation d’ananas.

Chiang Rai / Triangle d’or / Chiang Mai (300 km)

Départ en taxi local vers Mae Chan pour la découverte des tribus Yaos et Akhas. Continuation vers Chiangsaen. Promenade autour du marché du Triangle d’or au bord du fleuve Mekong. Descente en pirogue à moteur le long de la rivière Mae Kok jusqu’au village des tribus Karen Ruammitre. Continuation vers Chiang Mai. Arrêt au geyser de Mae Krachan. Arrivée tardive à Chiang Mai.

Chiang Mai

Visite du temple « Wat Pra That Doi Suthep » datant de 1383. Visite des centres artisanaux du village San Kam Phaeng. Temps libre pour le shopping. Dîner Kantoke avec danses folkloriques et tribales.

Chiang Mai / Bangkok

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 1 2010, 12:22 PM
Post #3

Hero of the day

Ruines des temples d’Ayutthaya

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
morcoveata
post Jul 1 2010, 04:18 PM
Post #4

eu insami

From: Terra
Member No.: 429,182

Cygne, am o rugaminte la tine: scrie, te rog, in romana, pentru ca nu toti stim franceza foarte bine, unii dintre noi nu vorbesc deloc franceza. Acesta e totusi un forum in limba romana si ne face placere sa comunicam in romana. Sper ca si tie. smile.gif

--------------------
Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon

Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe

Adevarul elibereaza intotdeauna.

+Quote Post
mayia
post Jul 2 2010, 07:33 AM
Post #5

Tiesto addicted

Group: Moderators
From: Limassol
Member No.: 301,386

eu nu inteleg de ce ai deschis 3 topice cu Tailanda?!

--------------------
Sapienti sat!

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 2 2010, 08:32 AM
Post #6

Hero of the day

QUOTE (mayia @ Jul 2 2010, 09:33 AM) *
eu nu inteleg de ce ai deschis 3 topice cu Tailanda?!

Simplu : EROARE !
se va rezolva de administrator, eu nu ma pricep, am semnalat !

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 2 2010, 08:35 AM
Post #7

Hero of the day

QUOTE (morcoveata @ Jul 1 2010, 06:18 PM) *
Cygne, am o rugaminte la tine: scrie, te rog, in romana, pentru ca nu toti stim franceza foarte bine, unii dintre noi nu vorbesc deloc franceza. Acesta e totusi un forum in limba romana si ne face placere sa comunicam in romana. Sper ca si tie. smile.gif

ai dreptate, poate !
dar nu cred ca e un site cu circuit inchis, doar pentru romani !
eu am prieteni care-l citesc, pentru ei mai scriu din cand in cand !

VOI TINE CONT DE RECOMANDAREA TA !

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
morcoveata
post Jul 2 2010, 09:50 AM
Post #8

eu insami

Cygne, nu e un forum doar pentru romani, ci este vizitat mai ales de romani (probabil ca peste 90% dintre utilizatori sunt romani). Iti dau o sugestie: deschide un topic in care sa scrii doar pentru prietenii tai vorbitori de limba franceza. smile.gif

--------------------
Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon

Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe

+Quote Post
mayia
post Jul 4 2010, 05:18 PM
Post #9

Tiesto addicted

Group: Moderators
From: Limassol
Member No.: 301,386

QUOTE (Cygne noire @ Jul 2 2010, 10:32 AM) *
Simplu : EROARE !
se va rezolva de administrator, eu nu ma pricep, am semnalat !

am rezolvat eu,ca pe baza adminului.......
si chiar nu e nevoie sa "tipi" smile.gif

--------------------
Sapienti sat!

+Quote Post
morcoveata
post Jul 13 2010, 08:12 AM
Post #10

eu insami

Ce ne-am face noi fara tine, Mayia. smile.gif 6.gif

--------------------

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 17 2010, 04:40 PM
Post #11

Hero of the day

multumesc Mayia ptr ajutor!
si sa stii ca nu a tipat nimeni la tine !

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 17 2010, 04:42 PM
Post #12

Hero of the day

Pattaya - Gulf of Thailand - Bay of Bangkok

Locatia e mai mult cunoscuta pentru divertisment si distractie pe bani de nimic decit un loc pentru scufundari oricum la aproximativ 225km de Bangkok este o foarte buna locatie de scufundari in weekend pentru cei care sint cu treaba prin capitala Tailandeza.
Se ajunge din Bangkok cu taxiul. Trebuie sa negociezi inainte de plecare pretul si sa alegi cel mai bun taxiu pe care-l gasesti adica cu masina in ce-a mai buna stare ca altfel ajungi cu rinichi dezintegrati.
Dureaza cam 3 ore drumul. E autostrada mai mult de jumatate din drum. Costul taxiului cam 30 Euro pe o directie.

Locul este bun pentru cei interesati de epave.
Am vazut si ceva corali dar total ne interesant.
Locatiile se numesc: Koh Sak si Koh Wrock

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 17 2010, 04:47 PM
Post #13

Hero of the day

Millennium Hilton Bangkok hotel

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 17 2010, 04:49 PM
Post #14

Hero of the day

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 17 2010, 04:50 PM
Post #15

Hero of the day

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 22 2010, 07:38 PM
Post #16

Hero of the day

Rezervatia Ang Thong

Excursia de doua zile in rezervatie a fost superba si plina de peripetii. Intai, s-a defectat motorul iar noi pluteam in deriva spre niste stanci. Tailandezii nu aveau chei si habar nu aveau ce fac, dar l-a reparat Rey cu cheia variabila din trusa de scuba a ghidului. Seara am dormit la cort pe o insula din rezervatie, iar inainte am urcat prin jungla spre un view point. Jungla era plina de maimute, care au stat la pozat.

A doua zi am vizitat o pestera.
Toti eram in costume de baie, cu aqua-slipper-i in picioare, si lanterne de 1 euro de la 7-eleven tinute in sus sa nu se ude. Francezii si-au luat cu ei o provizie serioasa de iarba. Cand am atins pietrele cu picioarele, am fost un pic stresata ca poate sunt arici de mare pe acolo, dar inca nu stiam ca asta e cel mai mic pericol. Brusc, ne-au speriat niste pesti care au inceput sa sara din apa, sus de tot, peste noi. Am urcat in susul raului, printr-o mlastina cu trunchiuri de bambus prabusite, frunze putrede, liane, insecte imense.. arata ca in filmele proaste de groaza de pe Amazon, iar noi eram grupul perfect cu care sa inceapa un asemenea film (nepregatiti, varza, jumatate high). Schimbam cu Rey priviri disperate, la gandul ca ne alegem cu lipitori pe noi sau apare cine stie ce sarpe prin apa, si ma intrebam de ce am platit sa fac asa ceva.

Intrarea in pestera se face printr-o gaura mica, cu o parama pusa sa te tii cu mana. Peisajul din pestera era superb - plin de speleoteme intacte. In pestera era cald, cam 20 de grade in apa si aer. Am mers prin pestera de multe ori inotand prin apa pana la gat. Francezii au fumat la greu, ma mir ca nu ne-a ametit si pe noi (sau cel putin ni s-a parut ca nu ne-a atins). A fost o mare usurare pentru mine sa intru in pestera, si sa scap din jungla aia plina de chestii scarboase. Ca aventura a fost super - Razvan a promis ca va pune niste poze (am avut aparatul meu in pestera, in carcasa, dar pozele au iesit cu abur pe lentila si cam prost luminate, asa ca necesita prelucrare). Iesirea si inotul spre barca le-am facut urgent, ca sa scapam din mlastina.

N-as fi crezut ca ma voi baga vreodata in mlastina pana la brau, si sper sa nu o fac din nou prea curand, dar pestera in sine a meritat din plin.

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 22 2010, 07:45 PM
Post #17

Hero of the day

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 27 2010, 08:33 AM
Post #18

Hero of the day

tresors de Thailande

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 27 2010, 04:14 PM
Post #19

Hero of the day

TRIANGLE D'OR

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post
Cygne noire
post Jul 28 2010, 10:04 AM
Post #20

Hero of the day

golden Buddha

--------------------
I love the Black Swan !

+Quote Post

4 Pages V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: