Reply to this topicStart new topic
> Zodia depresiva :P
morcoveata
post Jan 7 2009, 08:06 PM
Post #1

eu insami

Group: Members
From: Terra
Member No.: 429,182

Berbecul: Cand ai parte de probleme fie ele de natura sentimentala sau profesionala nu te grabesti sa-ti impartasesti gandurile si tristetea cu cei din jurul tau, preferi sa tii
in interiorul tau necazurile decat sa ii intristezi si pe cei dragi tie cu acestea.

Taur: Esti o persoana puternica si cu greu lasi pe cei din jurul tau sa-ti vada lacrimile din ochi chiar daca asta inseamna sa iti musti limba pana la sange pentru a te stapani sa nu versi nici o lacrima.

Gemenii: Devii tacuta, nu dramatizezi situatia, nici nu te prefaci ca esti extrem de fericita si nu ai nici o problema. Devii insa foarte tacuta, calma si seara iti analizezi in liniste gandurile pentru a le pune in ordine.

Racul: Uneori simti ca esti pusa la pamant de toti si de toate si desi le tii piept, atunci cand ajungi acasa si nimeni nu te mai poate vedea iti permiti sa plangi pentru a te descarca. Esti o persoana cu o mare tarie de caracter ce nu lasa sentimentele la vedere.

Leul: Daca suferi atunci toata lumea va sti, nu esti genul de persoana sa tina in ea sentimentele care o macina si o ranesc, preferi sa spui in fata ce te doare, iar si iar, pana ce scapi de aceasta nefericire ce iti cutremura fiecare fibra a corpului tau.

Fecioara: Iti versi frustrarile, supararile, durerea exact pe persoanele care nu au nici cea mai mica vina pentru nemultumirile ce s-au aglomerat asupra ta. Spui cuvinte care dor si taie in carne vie deoarece nu-ti mai poti controla nervii.

Balanta: Vrei liniste si nici un om in jurul tau, cand simti ca lacrimile sunt gata sa izbucneasca te ascunzi, iti este mai bine singura decat inconjurata de diverse persoane carora trebuie sa le dai explicatii.

Scorpionul: Pazea ... daca tu esti trista, nervii tai sunt intinsi la maxim si nimeni nu te poate consola, supararea nu trece asa repede, mai ales cand este vorba de propria ta inima, ai nevoie de timp ca sa te vindeci.

Sagetatorul: Cand deprimarea iti da tarcoale apoi plangi... plangi... si plangi in continuare pana nu mai ai lacrimi, chiar daca asta inseamna si 3 ore continuu, dupa care ai ochii umflati si rosii si iti pui comprese cu apa rece ca acestia sa-si revina la normal.

Capricornul: Tristetea o alungi cu ajutorul prietenilor, a distractiilor, iti gasesti imediat ceva de facut pentru a nu te lasa cuprinsa de valul de amaraciune pe care il simti ca se apropie. Nu iti place sa te controleze sentimentele ci tu pe ele.

Varsatorul: Te doare inima, spiritul, corpul, desi iti revii fata de alte persoane foarte repede atunci cand treci printr o depresie, acestea lasa rani, iar persoanele ce ti-au provocat aceasta durere cu greu le poti ierta.

Pestii: Cand depresia bate la usa ta e grav, esti tentata sa iei calmante sau somnifere pentru a adormi repede si pentru a uita la fel de repede. Lasa-ti trupul, spiritul sa planga, uneori ai nevoie de aceste descarcari pentru a elimina tot ce este rau.

--------------------
Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon

Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe

Adevarul elibereaza intotdeauna.

Go to the top of the page

+Quote Post
iuseingivan
post Jan 7 2009, 09:01 PM
Post #2

Legend

Member No.: 60,751

ti se potrivesc de minune!

+Quote Post
morcoveata
post Jan 9 2009, 09:42 AM
Post #3

eu insami

QUOTE (morcoveata @ Jan 7 2009, 11:06 PM) *
Gemenii: Devii tacuta, nu dramatizezi situatia, nici nu te prefaci ca esti extrem de fericita si nu ai nici o problema. Devii insa foarte tacuta, calma si seara iti analizezi in liniste gandurile pentru a le pune in ordine.

intr-adevar cand sunt suparata, sunt f tacuta. nu iau niciodata hotarari importante la suparare.

--------------------
Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon

Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe

+Quote Post
Guest_lellalli_*
post Jan 9 2009, 10:21 AM
Post #4

Guests

Fecioara: Iti versi frustrarile, supararile, durerea exact pe persoanele care nu au nici cea mai mica vina pentru nemultumirile ce s-au aglomerat asupra ta. Spui cuvinte care dor si taie in carne vie deoarece nu-ti mai poti controla nervii.

cam asa e...

+Quote Post
mayia
post Jan 9 2009, 11:46 AM
Post #5

Tiesto addicted

Group: Moderators
From: Limassol
Member No.: 301,386

"Pestii: Cand depresia bate la usa ta e grav, esti tentata sa iei calmante sau somnifere pentru a adormi repede si pentru a uita la fel de repede. Lasa-ti trupul, spiritul sa planga, uneori ai nevoie de aceste descarcari pentru a elimina tot ce este rau."

nu se potriveste deloc!
urasc pastilele de orice fel,iar cand sunt foarte suparata,trag un plans sanatos si....gata,a trecut!

--------------------
Sapienti sat!

+Quote Post
morcoveata
post Jan 13 2009, 06:41 PM
Post #6

eu insami

eu intotdeauna arat deschis ce simt, indiferent ca sunt suparata sau nu. smile.gif

--------------------

+Quote Post
nynna
post Jan 13 2009, 06:46 PM
Post #7

bum

From: Bucuresti
Member No.: 314,984

iap, la mine se potriveste

--------------------
sa fim destepti atata timp cat stiinta n-a descoperit ca suntem..

+Quote Post
antoni_st
post Feb 1 2009, 10:16 AM
Post #8

Born to be wild

Member No.: 658,875

Mi se pare destul de verosimil la Varsator. Si as indrazni sa spun si la Balanta, desi este o constatare de outsider.

--------------------

+Quote Post
blond_girl
post Feb 1 2009, 02:16 PM
Post #9

Born to be wild

From: far away
Member No.: 918,004

QUOTE (mayia @ Jan 9 2009, 02:46 PM) *
"Pestii: Cand depresia bate la usa ta e grav, esti tentata sa iei calmante sau somnifere pentru a adormi repede si pentru a uita la fel de repede. Lasa-ti trupul, spiritul sa planga, uneori ai nevoie de aceste descarcari pentru a elimina tot ce este rau."

nu se potriveste deloc!
urasc pastilele de orice fel,iar cand sunt foarte suparata,trag un plans sanatos si....gata,a trecut!

ai dreptate niciodata nu mi-a venit in cap sa iau pastile...plang ma descarc si gata!

--------------------
Tell me where is the love
Or I belived in a lie
Tell me what do you feel
When you look in my eyes

+Quote Post
alexandru_unicul
post Feb 4 2009, 12:44 AM
Post #10

Born to be wild

From: PTM
Member No.: 850,198

intr-adevar, stimulentele nu au farmec decat atunci cand esti vesel.

+Quote Post
morcoveata
post Oct 28 2010, 02:03 PM
Post #11

eu insami

QUOTE (iuseingivan @ Jan 7 2009, 11:01 PM) *
ti se potrivesc de minune!

Ce "galant" esti, domnu' "psiholog"!

On: Indiferent de starea mea de spirit spun tot ce am pe suflet, iar daca sunt foarte suparata, ma retrag in tacere, pana mi se mai duce un picut din suparare.

Ar trebui sa mentionez ca nu pot fi suparata pe cineva pentru foarte mult timp. Cred ca exista foarte putine persoane care sa faca exceptie de la acest lucru.

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: