![]() ![]() |
Nov 29 2007, 01:15 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 19-September 07 Member No.: 672,825 |
QUOTE(ellmo07 @ Nov 29 2007, 11:08 AM) [snapback]198367[/snapback] Ati aflat? E teapa sau nu? Pai de ce sa fie teapa? |
|
|
|
Nov 29 2007, 01:30 PM
|
|
![]() Hero of the day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 6,587 Joined: 29-November 06 From: undeva, candva ... a fost 1data ca nici1data :) Member No.: 458,933 |
QUOTE(masterblade @ Oct 28 2007, 11:19 AM) [snapback]185189[/snapback] AIntradevar esti PERFECT[a] defecta fata tatiii nepoaaaateeeeeeeeeeee!!! aici erai! tokmai d-aia va muscati de fund la remarci contradictorii, ca va "perturbam" activitatea de doi lei: reclama intr-un mod stupid! pentru mucosii ca tine, amaranta + clonele si aia de pun mesaje cu "trimite cinshpe mii de plicuri" o dedicatie: lasa-neeee, lasa-ne... (continuarea o stiti, ati mai auzit-o) -------------------- Cand sunt buna, sunt foarte buna, dar cand sunt scorpie, sunt perfecta !!!
Omul care are rabdare sa nu se razbune imediat, ori te iarta, ori se razbuna cumplit... |
|
|
|
Nov 30 2007, 07:08 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 29-November 07 Member No.: 726,708 |
QUOTE(amaranta @ Nov 29 2007, 03:14 PM) [snapback]198428[/snapback] Transportul cu avionul m-a costat aproape 400 de euro de persoana, acolo am inchiriat o masina. m-a costat 120 de euro pe tot sejurul, a meritat pentru ca am vazut toata insula asa, plus ne-au ajutat cei de la companie sa ridicam masina de la aeroport... altfel m-ar fi costat cam 25 pana la 40 de euro de excursie (se organizeaza tot felul de excursii, Loro park e cel mai tare din Tenerife - parerea mea) si chiar nu aveam chef sa platesc atata. Hotelul a fo super, cu vedere catre ocean si catre oras (e cumva pe o colina) se numeste Regency Club Resorts. Nu stiu cand mai ajung in Tenerife ca m-a cam ars la buzunar un pic (mai ales transportul), dar sincer a meritat. Merita sa mergi macar o data in viata in Tenerife...... multumesc pentru informatii. In ce perioada ati fost? Cu a fost vremea. avionul este direct. mie mia fost frica sa nu fie teapa. pe pagina de internet nu apare nici o firme, nici un sediu etc voucherul pentru cazare de unde l-ati luat? |
|
|
|
| Guest_iuseingivan_* |
Nov 30 2007, 10:58 AM
|
|
Guests |
dar serviciile, serviciile cum sunt!? gasesc saloane de masaj thailandez acolo? ca nu pot sa stau fara ca o thailandeza d-aia ciuciungheza sa-mi maseze organele!
si pilotul avionului e baiat bun ? pune manele in avion? |
|
|
|
May 12 2008, 02:29 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 12-May 08 Member No.: 861,824 |
Salut !
Poate sa-mi spuna cineva dintre cei care au castigat anul trecut o excursie cu cazare in Tenerife daca au beneficiat de ea si in ce conditii ? Va rog mult ... nu-mi pun mari sperante dar stiti voi ... Merci |
|
|
|
Aug 2 2008, 05:47 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 2-August 08 Member No.: 903,242 |
Buna ziua,
Eu am fost cu prietenul meu in Ianuarie 2008 in Tenerife. Am fost invitati de niste prieteni din Ungaria care sunt membrii intr-un club din Los Americas - Tenerife. Excursia a fost superba, cazarea peste asteptari, ne-am simtit senzational si am devenit si noi membrii de club. Avantajul membrilor de club este ca pot invita cupluri sau familii care primesc cazare gratuita 1 saptamana in apartamente de 5 stele. De promotie se poate beneficia 1 singura data cand celor invitati li-se prezinta avantajele de a fi membrii. Noi din Ianuarie pana acum am trimis 7 familii sau cupluri de prieteni care ne-au spus ca s-au simtit super bine chiar daca numai unul a cumparat dreptul de a fi membru. Pentru a putea ajuta cat mai multi sa mearga in aceasta excursie minunata am facut o adresa de mail pe yahoo unde va astept sa va trimit si pe voi la 7 zile cazare gratis in Los Americas - Tenerife. alina_tenerife@yahoo.com O zi super va doresc Alina |
|
|
|
| Guest_quowadis_* |
Aug 3 2008, 07:06 AM
|
|
Guests |
Avantajul membrilor de club este ca pot invita cupluri sau familii care primesc cazare gratuita 1 saptamana in apartamente de 5 stele. De promotie se poate beneficia 1 singura data cand celor invitati li-se prezinta avantajele de a fi membrii. alina_tenerife@yahoo.com si ce trebuie sa faca membrii acestui club? |
|
|
|
Aug 4 2008, 04:52 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 2-August 08 Member No.: 903,242 |
si ce trebuie sa faca membrii acestui club? Pentru a deveni membru de club trebuie sa cumperi "actiuni" sau cu alte cuvinte trebuie sa devii coproprietar. In rest ramane sa te bucuri de beneficiile oferite prin calitatea de membru. Important este ca pentru a beneficia de 7 zile cazare gratuita nu trebuie sa fii membru si nu te obliga la nimic aceasta promotie. Este asemanator cu un esantion gratuit sau un drivetest. Prin faptul ca incerci produsul nu esti obligat sa-l si cumperi. Proprietatea de "actiuni" in club se poate vinde oricand, se poate face cadou, se poate mosteni, nu expira niciodata pana cand exista clubul (hotelul) unde esti actionar. Este la fel cu a fi coactionar la Continental Bucuresti. Diferenta este ca aici este vorba de aproape 3000 de "hoteluri" cu circuit inchis pe tot globul (le poti gasi pe www.intervalworld.com ) si daca esti coproprietar la unul dintre ele ai foarte multe avantaje in toate, de exemplu in loc sa platesti 500-1000 euro/persoana/zi in Dubai intr-un hotel de 5* platesti 400 - 500 Euro/saptamana pentru un apartament de 4 persoane (100 - 125 Euro/persoana/saptamana), plus reduceri pana la 50% la biletele de avion. Daca aveti si alte intrebari referitoare la oferta de cazare 7 zile gratis in Tenerife va raspund cu cea mai mare placere, iar pentru a beneficia de oferta promotionala ajunge sa-mi trimiteti un e-mail pe alina_tenerife@yahoo.com cu perioada dorita, cate persoane si un numar de telefon de contact. O zi buna la toata lumea Alina |
|
|
|
Mar 26 2009, 08:43 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 26-March 09 Member No.: 931,298 |
Am fost acolo, si poti citi toate impresiile, pe larg, aici:
http://amfostacolo.ro/spania-pareri,8/tene...1877.htm#ecouri |
|
|
|
Aug 13 2009, 02:05 PM
|
|
![]() Fashion Disaster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,879 Joined: 25-February 07 Member No.: 524,819 |
am gasit intamplator asta care mi-a adus aminte de discutia de aici
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |