Reply to this topicStart new topic
> ne intereseaza turismul?, daca da, ar trebui sa facem mai mult
snookerete
post Jan 18 2007, 08:07 AM
Post #1

Newbie
*

Group: Members
Member No.: 498,313

adik sa comentam si sa incurajam orrice material de presa ce promoveaya turismul
Go to the top of the page

+Quote Post
only-me
post Feb 8 2007, 06:57 AM
Post #2

Hero of the day

Member No.: 462,054

decat "material de presa ce promoveaza turismul" sincer sa fiu as prefera sa vad macar 20km de autostrada finalizati pe an.
degeaba se construiesc hoteluri de n-spe mii de stele sau agroturism de zeci de margarete daca n-ai cum sa ajungi la ele.

poveste:
a fost odata ca niciodata un turist american. si turistu' asta vroia sa ajunga pe litoral. zis si facut: se da jos din avion la Otopeni, gaseste un taximetrist "binevoitor" care se prinde in 2 sutimi de secunda ca urmeaza un "tun" zdravan, trece printr-un cosmar de o ora (poate doua) reprezentand drumul pana in Bucuresti. aici se cazeaza la un hotel cu tarife de domeniul SF dar cu servicii HORROR, urmand ca a doua zi sa inchirieze o masina (el nu stie saracu' turist american ca masinile bune sunt inchiriate de chinezii din Europa si Niro). intr-un junghi de masina pentru care plateste aprox. 45E/zi se indreapta spre Constanta, dar surpriza! se merge bara la bara! ar fi sperat saracu' turist american, plecat de la 10 din Bucuresti sa faca o baie in mare pe la pranz, dar lasa ca baia pe noapte e mai romantica...
acolo din nou servicii care nu justifica sub nicio forma tarifele umflate cu pompa de catre niste directorasi la fel de umflati (posibil cu aceeasi pompa)...etc, etc...
si stand asa turistu' asta american pe plaja plina de pietre, scoici si vanzatori de seminte...se gandeste:"i'll be back next year too...? neeeah!!"
eterna si fascinanta Romanie! s'am incalecat pe-o sa...

+Quote Post
antoni_st
post Mar 22 2008, 08:30 PM
Post #3

Born to be wild

Member No.: 658,875

Vrem-nu vrem, de plecat tot prelam in vacanta sau in concediu si pt ca e vorba in primul rand de banii nosti pe care i-am muncit si pt ca putini pot pleca mai mult de 2 saptamani, avem niste pretentii, nu?

Eu cred ca e valabil pt toti interesul fata de turism, atunci cand ai in sfarsit cateva zile libere, vrei sa uiti complet de serviciu si de comisioanele zilnice si alte chestii, ca sa te distrezi pe undeva. Iar daca serviciile sunt execrabile sau consideri ca nu fac toti banii... e rau.

--------------------

+Quote Post
Guest_iuseingivan_*
post Mar 22 2008, 08:34 PM
Post #4

Guests

la anu' te duci in bulgaria! smile.gif

+Quote Post
antoni_st
post Mar 22 2008, 08:57 PM
Post #5

Born to be wild

QUOTE (iuseingivan @ Mar 22 2008, 11:34 PM) *
la anu' te duci in bulgaria! smile.gif

pai chiar imi doresc sa vad odata ceea ce toti din jur au vazut, deja Bulgaria e asa .... cum era sinaia "Aaaaa, iar Sinaia? m-am plictisit de ea". Cam asa si cu Bulgaria, toata lumea a fost.

--------------------

+Quote Post
Guest_iuseingivan_*
post Mar 22 2008, 09:01 PM
Post #6

Guests

si daca tata lumea a vazut parisul , numai tu nu, nu te mai duci?

+Quote Post
antoni_st
post Mar 22 2008, 09:04 PM
Post #7

Born to be wild

QUOTE (iuseingivan @ Mar 23 2008, 12:01 AM) *
si daca tata lumea a vazut parisul , numai tu nu, nu te mai duci?

parisul l-am vazut deja.

si in plus nu e asa trandy cum e bulgaria, care-i mai aproape si mai ieftina.
si da, devin curioasa in privinta unei destinatii daca aud mai mult de ...sa zicem 5 pers inptr-o perioada vorbind despre ea. mi se pare normal. pana la fapte insa ... calea e lunga.

--------------------

+Quote Post
amorphis
post Mar 27 2008, 10:19 AM
Post #8

Legend

Group: Administrators
Member No.: 437,347

Parca as da o tura prin Bulgaria. Din cate am inteles nu te costa asa de mult.

+Quote Post
zburat0rul
post Mar 27 2008, 10:25 AM
Post #9

Born to be wild

From: bucuresti
Member No.: 593,925

Romania este "promovata" in fiecare an dpdv turistic, dar nu stiu cum se face ca tot cu pb ramane.

+Quote Post
bb_2007
post Mar 27 2008, 10:41 AM
Post #10

Newbie
*

Member No.: 658,850

QUOTE (zburat0rul @ Mar 27 2008, 01:25 PM) *
Romania este "promovata" in fiecare an dpdv turistic, dar nu stiu cum se face ca tot cu pb ramane.

poate vor veni strainii sa ne invete cum sta treaba cu turismul si cati bani se scot, daca stii cum sa te vinzi - in sensul pozitiv

+Quote Post
nuke
post Mar 31 2008, 01:17 PM
Post #11

Born to be wild

Group: Moderators
From: Bucuresti
Member No.: 789,122

QUOTE (only-me @ Feb 8 2007, 09:57 AM) *
decat "material de presa ce promoveaza turismul" sincer sa fiu as prefera sa vad macar 20km de autostrada finalizati pe an.
degeaba se construiesc hoteluri de n-spe mii de stele sau agroturism de zeci de margarete daca n-ai cum sa ajungi la ele.

poveste:
a fost odata ca niciodata un turist american. si turistu' asta vroia sa ajunga pe litoral. zis si facut: se da jos din avion la Otopeni, gaseste un taximetrist "binevoitor" care se prinde in 2 sutimi de secunda ca urmeaza un "tun" zdravan, trece printr-un cosmar de o ora (poate doua) reprezentand drumul pana in Bucuresti. aici se cazeaza la un hotel cu tarife de domeniul SF dar cu servicii HORROR, urmand ca a doua zi sa inchirieze o masina (el nu stie saracu' turist american ca masinile bune sunt inchiriate de chinezii din Europa si Niro). intr-un junghi de masina pentru care plateste aprox. 45E/zi se indreapta spre Constanta, dar surpriza! se merge bara la bara! ar fi sperat saracu' turist american, plecat de la 10 din Bucuresti sa faca o baie in mare pe la pranz, dar lasa ca baia pe noapte e mai romantica...
acolo din nou servicii care nu justifica sub nicio forma tarifele umflate cu pompa de catre niste directorasi la fel de umflati (posibil cu aceeasi pompa)...etc, etc...
si stand asa turistu' asta american pe plaja plina de pietre, scoici si vanzatori de seminte...se gandeste:"i'll be back next year too...? neeeah!!"
eterna si fascinanta Romanie! s'am incalecat pe-o sa...

Pana la urma ai ce vizita in Romania, numa' sa vrei. Ca e nashpa cu drumu' asta e. Nu e obligatoriu sa mergi cu mashina. Exista tren. E nashpa shi cu ala? Asha a fost intodeauna... Trebuia sa ne obishnuim deja... Drumu' e greu cu orice, idea e sa ajungi cu bine la destinatzie shi sa te distrezi...

--------------------
People say I am freak, sick, dark twisted person, but actually I have the heart of a young girl - in a jar, on my desk...

+Quote Post
r3mus_2
post Mar 31 2008, 01:33 PM
Post #12

Pe calea cea dreapta
**

Member No.: 612,336

QUOTE (nuke @ Mar 31 2008, 03:17 PM) *
Pana la urma ai ce vizita in Romania, numa' sa vrei. Ca e nashpa cu drumu' asta e. Nu e obligatoriu sa mergi cu mashina. Exista tren. E nashpa shi cu ala? Asha a fost intodeauna... Trebuia sa ne obishnuim deja... Drumu' e greu cu orice, idea e sa ajungi cu bine la destinatzie shi sa te distrezi...

Ca mare dreptate ai. Chestia este ca ne-am obisnuit cu comoditatea, iar pe langa asta, romania nu ne mai place. vrem grecia, franta, bulgaria, dar nici nu am vizitat "punctele cardinale" ale romaniei sa vdem ce frumos este. romanii din afara vin sa-si petreaca concediul in tara, si nu acasa (in orasul in care au resedinta), incep sa colinde. Nu e ironic?

+Quote Post
nuke
post Apr 1 2008, 01:52 PM
Post #13

Born to be wild

Group: Moderators
From: Bucuresti
Member No.: 789,122

QUOTE (r3mus_2 @ Mar 31 2008, 03:33 PM) *
Ca mare dreptate ai. Chestia este ca ne-am obisnuit cu comoditatea, iar pe langa asta, romania nu ne mai place. vrem grecia, franta, bulgaria, dar nici nu am vizitat "punctele cardinale" ale romaniei sa vdem ce frumos este. romanii din afara vin sa-si petreaca concediul in tara, si nu acasa (in orasul in care au resedinta), incep sa colinde. Nu e ironic?

Chiar foarte. Din pacate replica celor care adopta stilul de "Romania sux" este "e frumos si dincolo, plus ca e mai ieftin si ai alte servicii". Adevarat, nu contest, plus ca, sa fim seriosi, Grecii si-au pastrat mult mai bine antichitatea decat noi si asa fac multi altii. Ar fi aiurea sa nu mergi in niste centre culturale doar ca sa fii "patriot". Dar pana la urma avem destui care nu stiu ce au aici si e pacat... Sunt destule "gazde" de vacanta peste tot. Avem multi rude la "dreq" shi "lac" unde se poate sta pe gratis... Dar scuzele sunt multe...

--------------------
People say I am freak, sick, dark twisted person, but actually I have the heart of a young girl - in a jar, on my desk...

+Quote Post
lauraj
post Jan 6 2010, 12:20 PM
Post #14

Pe calea cea dreapta
**

Member No.: 913,829

eu mi-am propus sa le imbin: adica partea de vizitat Romania (unde chiar sunt muuuulte locuri de vazut, locuri frumoase, poate scumpe, respectiv la capitolul raport pret-calitate) si partea de mers in strainatate. imi doresc foarte tare sa vad Grecia si chiar nu cred ca asta e o fitza, ci e din gama "things to do at least once in a lifetime".
si vad ca aceasta criza economica a lovit in toate domeniile, adica si in turism. se vede in cifre...
deci ca sa raspund la intrebare: da, ma intereseaza turismul smile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: