![]() ![]() |
Jan 18 2007, 08:07 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 18-January 07 Member No.: 498,313 |
adik sa comentam si sa incurajam orrice material de presa ce promoveaya turismul
|
|
|
|
Feb 8 2007, 06:57 AM
|
|
![]() Hero of the day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 9,563 Joined: 3-December 06 Member No.: 462,054 |
decat "material de presa ce promoveaza turismul" sincer sa fiu as prefera sa vad macar 20km de autostrada finalizati pe an.
degeaba se construiesc hoteluri de n-spe mii de stele sau agroturism de zeci de margarete daca n-ai cum sa ajungi la ele. poveste: a fost odata ca niciodata un turist american. si turistu' asta vroia sa ajunga pe litoral. zis si facut: se da jos din avion la Otopeni, gaseste un taximetrist "binevoitor" care se prinde in 2 sutimi de secunda ca urmeaza un "tun" zdravan, trece printr-un cosmar de o ora (poate doua) reprezentand drumul pana in Bucuresti. aici se cazeaza la un hotel cu tarife de domeniul SF dar cu servicii HORROR, urmand ca a doua zi sa inchirieze o masina (el nu stie saracu' turist american ca masinile bune sunt inchiriate de chinezii din Europa si Niro). intr-un junghi de masina pentru care plateste aprox. 45E/zi se indreapta spre Constanta, dar surpriza! se merge bara la bara! ar fi sperat saracu' turist american, plecat de la 10 din Bucuresti sa faca o baie in mare pe la pranz, dar lasa ca baia pe noapte e mai romantica... acolo din nou servicii care nu justifica sub nicio forma tarifele umflate cu pompa de catre niste directorasi la fel de umflati (posibil cu aceeasi pompa)...etc, etc... si stand asa turistu' asta american pe plaja plina de pietre, scoici si vanzatori de seminte...se gandeste:"i'll be back next year too...? neeeah!!" eterna si fascinanta Romanie! s'am incalecat pe-o sa... |
|
|
|
Mar 22 2008, 08:30 PM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 445 Joined: 30-August 07 Member No.: 658,875 |
Vrem-nu vrem, de plecat tot prelam in vacanta sau in concediu si pt ca e vorba in primul rand de banii nosti pe care i-am muncit si pt ca putini pot pleca mai mult de 2 saptamani, avem niste pretentii, nu?
Eu cred ca e valabil pt toti interesul fata de turism, atunci cand ai in sfarsit cateva zile libere, vrei sa uiti complet de serviciu si de comisioanele zilnice si alte chestii, ca sa te distrezi pe undeva. Iar daca serviciile sunt execrabile sau consideri ca nu fac toti banii... e rau. -------------------- ![]() |
|
|
|
| Guest_iuseingivan_* |
Mar 22 2008, 08:34 PM
|
|
Guests |
la anu' te duci in bulgaria!
|
|
|
|
Mar 22 2008, 08:57 PM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 445 Joined: 30-August 07 Member No.: 658,875 |
la anu' te duci in bulgaria! pai chiar imi doresc sa vad odata ceea ce toti din jur au vazut, deja Bulgaria e asa .... cum era sinaia "Aaaaa, iar Sinaia? m-am plictisit de ea". Cam asa si cu Bulgaria, toata lumea a fost. -------------------- ![]() |
|
|
|
| Guest_iuseingivan_* |
Mar 22 2008, 09:01 PM
|
|
Guests |
si daca tata lumea a vazut parisul , numai tu nu, nu te mai duci?
|
|
|
|
Mar 22 2008, 09:04 PM
|
|
si daca tata lumea a vazut parisul , numai tu nu, nu te mai duci? parisul l-am vazut deja. si in plus nu e asa trandy cum e bulgaria, care-i mai aproape si mai ieftina. si da, devin curioasa in privinta unei destinatii daca aud mai mult de ...sa zicem 5 pers inptr-o perioada vorbind despre ea. mi se pare normal. pana la fapte insa ... calea e lunga. -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 27 2008, 10:19 AM
|
|
![]() Legend ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 1,214 Joined: 1-November 06 Member No.: 437,347 |
Parca as da o tura prin Bulgaria. Din cate am inteles nu te costa asa de mult.
|
|
|
|
Mar 27 2008, 10:25 AM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 29-May 07 From: bucuresti Member No.: 593,925 |
Romania este "promovata" in fiecare an dpdv turistic, dar nu stiu cum se face ca tot cu pb ramane. |
|
|
|
Mar 27 2008, 10:41 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 25 Joined: 30-August 07 Member No.: 658,850 |
|
|
|
|
Mar 31 2008, 01:17 PM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 264 Joined: 11-February 08 From: Bucuresti Member No.: 789,122 |
decat "material de presa ce promoveaza turismul" sincer sa fiu as prefera sa vad macar 20km de autostrada finalizati pe an. degeaba se construiesc hoteluri de n-spe mii de stele sau agroturism de zeci de margarete daca n-ai cum sa ajungi la ele. poveste: a fost odata ca niciodata un turist american. si turistu' asta vroia sa ajunga pe litoral. zis si facut: se da jos din avion la Otopeni, gaseste un taximetrist "binevoitor" care se prinde in 2 sutimi de secunda ca urmeaza un "tun" zdravan, trece printr-un cosmar de o ora (poate doua) reprezentand drumul pana in Bucuresti. aici se cazeaza la un hotel cu tarife de domeniul SF dar cu servicii HORROR, urmand ca a doua zi sa inchirieze o masina (el nu stie saracu' turist american ca masinile bune sunt inchiriate de chinezii din Europa si Niro). intr-un junghi de masina pentru care plateste aprox. 45E/zi se indreapta spre Constanta, dar surpriza! se merge bara la bara! ar fi sperat saracu' turist american, plecat de la 10 din Bucuresti sa faca o baie in mare pe la pranz, dar lasa ca baia pe noapte e mai romantica... acolo din nou servicii care nu justifica sub nicio forma tarifele umflate cu pompa de catre niste directorasi la fel de umflati (posibil cu aceeasi pompa)...etc, etc... si stand asa turistu' asta american pe plaja plina de pietre, scoici si vanzatori de seminte...se gandeste:"i'll be back next year too...? neeeah!!" eterna si fascinanta Romanie! s'am incalecat pe-o sa... Pana la urma ai ce vizita in Romania, numa' sa vrei. Ca e nashpa cu drumu' asta e. Nu e obligatoriu sa mergi cu mashina. Exista tren. E nashpa shi cu ala? Asha a fost intodeauna... Trebuia sa ne obishnuim deja... Drumu' e greu cu orice, idea e sa ajungi cu bine la destinatzie shi sa te distrezi... -------------------- People say I am freak, sick, dark twisted person, but actually I have the heart of a young girl - in a jar, on my desk...
|
|
|
|
Mar 31 2008, 01:33 PM
|
|
|
Pe calea cea dreapta ![]() ![]() Group: Members Posts: 60 Joined: 25-June 07 Member No.: 612,336 |
Pana la urma ai ce vizita in Romania, numa' sa vrei. Ca e nashpa cu drumu' asta e. Nu e obligatoriu sa mergi cu mashina. Exista tren. E nashpa shi cu ala? Asha a fost intodeauna... Trebuia sa ne obishnuim deja... Drumu' e greu cu orice, idea e sa ajungi cu bine la destinatzie shi sa te distrezi... Ca mare dreptate ai. Chestia este ca ne-am obisnuit cu comoditatea, iar pe langa asta, romania nu ne mai place. vrem grecia, franta, bulgaria, dar nici nu am vizitat "punctele cardinale" ale romaniei sa vdem ce frumos este. romanii din afara vin sa-si petreaca concediul in tara, si nu acasa (in orasul in care au resedinta), incep sa colinde. Nu e ironic? |
|
|
|
Apr 1 2008, 01:52 PM
|
|
![]() Born to be wild ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 264 Joined: 11-February 08 From: Bucuresti Member No.: 789,122 |
Ca mare dreptate ai. Chestia este ca ne-am obisnuit cu comoditatea, iar pe langa asta, romania nu ne mai place. vrem grecia, franta, bulgaria, dar nici nu am vizitat "punctele cardinale" ale romaniei sa vdem ce frumos este. romanii din afara vin sa-si petreaca concediul in tara, si nu acasa (in orasul in care au resedinta), incep sa colinde. Nu e ironic? Chiar foarte. Din pacate replica celor care adopta stilul de "Romania sux" este "e frumos si dincolo, plus ca e mai ieftin si ai alte servicii". Adevarat, nu contest, plus ca, sa fim seriosi, Grecii si-au pastrat mult mai bine antichitatea decat noi si asa fac multi altii. Ar fi aiurea sa nu mergi in niste centre culturale doar ca sa fii "patriot". Dar pana la urma avem destui care nu stiu ce au aici si e pacat... Sunt destule "gazde" de vacanta peste tot. Avem multi rude la "dreq" shi "lac" unde se poate sta pe gratis... Dar scuzele sunt multe... -------------------- People say I am freak, sick, dark twisted person, but actually I have the heart of a young girl - in a jar, on my desk...
|
|
|
|
Jan 6 2010, 12:20 PM
|
|
|
Pe calea cea dreapta ![]() ![]() Group: Members Posts: 87 Joined: 3-November 08 Member No.: 913,829 |
eu mi-am propus sa le imbin: adica partea de vizitat Romania (unde chiar sunt muuuulte locuri de vazut, locuri frumoase, poate scumpe, respectiv la capitolul raport pret-calitate) si partea de mers in strainatate. imi doresc foarte tare sa vad Grecia si chiar nu cred ca asta e o fitza, ci e din gama "things to do at least once in a lifetime".
si vad ca aceasta criza economica a lovit in toate domeniile, adica si in turism. se vede in cifre... deci ca sa raspund la intrebare: da, ma intereseaza turismul |
|
|
|
![]() ![]() |