![]() ![]() |
Nov 16 2008, 11:45 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 16-November 08 Member No.: 915,339 |
|
|
|
|
Nov 27 2008, 02:22 PM
|
|
![]() Legend ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 1,214 Joined: 1-November 06 Member No.: 437,347 |
Suna bine. Mi se pare mie sau chiar l-au "furat" pe Junior, chitaristul de la Mike & The Blue Spirits?
|
|
|
|
Oct 2 2009, 08:18 AM
|
|
![]() eu insami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 29,470 Joined: 19-October 06 From: Terra Member No.: 429,182 |
canta bine baietii astia. -------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe Adevarul elibereaza intotdeauna. |
|
|
|
Jun 22 2010, 02:12 PM
|
|
![]() eu insami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 29,470 Joined: 19-October 06 From: Terra Member No.: 429,182 |
Publika - Cazut din nori
-------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
Adevarul este o flacara atat de luminoasa incat multi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii inchid ochii ca sa nu-l vada, iar altii fug ca sa nu fie arsi. - Goethe Adevarul elibereaza intotdeauna. |
|
|
|
Jul 7 2010, 08:30 AM
|
|
Publika - Perfect Day
-------------------- Sinceritatea face ca si cea mai umila persoana se devina cu mult mai valoroasa decat cel mai talentat ipocrit. - Charles Haddon Spurgeon
|
|
|
![]() ![]() |