Cum sa...

#energii negative #orez # energii negative casa

Orezul elimina energiile negative din casa. Unde trebuie sa-l tii pentru a avea acest efect

Orezul ate foarte multe itnrebuintari in intreaga lume: de la gatit, la odorizat sau absorbant de umiditate. Exista si oameni care spun ca orezul are o putere energetica foarte mare. Asiaticii cu siguranta stiu ceva despre asta, dat fiind faptul ca orezul nu lipseste din viata lor de zi cu zi. Potrivit Feng Shui, orezul este un simbol al norocului si al prosperitatii.

Cum sa atragi norocul si prosperitatea cu ajutorul orezului alb

Disciplina Feng Shui ofera anumite talismane pentru a atrage norocul si abundenta. Spre exemplu, asaza orez in mai multe colturi ale casei tale. Specialistii Feng Shui spun sa faci asta de cateva ori pe luna pentru a te bucura de prosperitate. De asemenea, vei atrage noroc si belsug in viata ta. Acest truc va functiona mai bine daca vei elimina si energiile negative.

Trei moduri in care poti folosi orezul in viata de zi cu zi

Apa de orez – de obicei apa in care fierbi orezul ajunge in chiuveta, aruncata. Nu vei mai face asta de acum inainte! Apa de orez este foarte bogata in vitamine si minerale. Este o sursa importanta de nutrienti care sunt foarte utili pentru sanatatea parului.

Orez si monede – daca vrei sa isi cresti capitalul financiar si sa atragi banii, pune boabe de orez uscat intr-un borcan de sticla amestecat cu sapte monede. Plaseaza acest bol la intrarea in casa. Schimba orezul o data la cateva saptamani.

Farfurie cu orez – o farfurie mica cu plasata in centrul mesei va atrage prosperitatea si norocul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea