Dieta si nutritie

#slabit #dieta #lamaie

Cum slabesti cu ajutorul unei jumatati de lamaie. Ce trebuie sa faci in fiecare dimineata

Multe femei isi doresc sa topeasca cateva kilograme, mai ales pentru ca a venit vara si toata lumea se gandeste la concediu si zile petrecute la mare, unde singura grija este bronzul. In cazul in care silueta iti da mari batai de cap, trebuie neaparat sa incerci trucul cu lamaie!

 

Pe langa o alimentatie sanatoasa si exercitii fizice facute in fiecare zi, in cazul in care corpul tau mai are nevoie de un imbold, atunci trebuie sa te folosesti de lamaie. Sucul acestui fruct are o concentratie ridicata de acid citric. Prin urmare, el stimuleaza metabolismul si digestia.

In fiecare dimineata amesteca sucul de la o jumatate de lamaie cu un pahar cu apa. Consuma imediat acest lichid pe stomacul gol pentru a vedea rezultate, potrivit Girly.ro. Nu uita sa faci sport si sa ai un stil de viata cat mai sanatos pentru a ajunge la silueta pe care o visezi!

Sursa foto: Pixabay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare