Horoscop lunar

#horoscop martie #horoscop lunar #astrologie #martie

Destinul se va schimba complet pentru aceasta zodie in luna martie

Prima luna de primavara, martie, vine cu schimbari de proportii pentru una dintre zodii. Acesti nativi vor avea parte de un castig imediat, odata cu inceputul primaverii. Mare atentie la semnalele care vin din Univers!

Potrivit astrologilor, zodia care va avea sansa vietii sale in luna martie 2023 este Rac. Trebuie sa fie foarte atenti la semnalele care vin din partea Universului, astfel ar putea da cu piciorul la tot.

Nativul Rac este semn de apa si guvernat de Luna. Sunt persoane sensibile, dar care au foarte multe calitati. Chiar daca in general are o dispozitie schimbatoare, nativul Rac face fata rapid tuturor provocarilor care-i apar in viata. Cei nascuti sunt semnul acestei zodii sunt persoane secretoase, introvertite, dar si foarte atente.

Asadar, Racii sunt norocosii horoscopului in luna martie. Daca sunt atenti, ei vor putea sa castige ceea ce si-au dorit inca de anul trecut. Fie ca este vorba de sectorul finantelor, al dragostei, al familiei sau chiar al carierei, nativii Rac vor iesi triumfatori.

Cat despre o alta zodie care va avea noroc triplu in luna martie este Leu! Acestia vor fi si ei printre preferatii zodiacului in prima luna de primavara. Vor avea sanse la bani, dragoste si multe reusite in plan profesional.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro