Horoscop lunar

#horoscop dragoste mai 2022 # mai 2022 # horoscop mai 2022 # horoscop lunar 2022 #horoscop lunar

Horoscop dragoste mai 2022. Care sunt zodiile care se indragostesc nebuneste in aceasta luna

In luna mai, unele zodii vor avea de suferit in plan sentimental. Iar asta se intampla din cauza ca pun pe primul loc alte prioritati si isi neglijeaza partenerii. Pentru altele insa, este o luna in care cunosc nou persoane si au ocazia de a incepe o relatie serioasa. Iata ce te asteapta in dragoste in luna mai, in functie de zodie.

 

Berbec

Pentru Berbeci, luna mai vine cu blocaje si conflicte in viata de cuplu, insa au parte, in acelasi timp, de multa pasiune. Este o luna a extremelor pentru acesti nativi. Cand vor fi fericiti si se vor bucura de o realtie pasionala si romantica, cand vor trece prin momente de dezamagire, confuzie, conflicte si contradictii.

Taur

Pentru Tauri, luna mai se anunta favorabila aventurilor si iubirilor nebunesti. Cei aflati intr-o relatia de cuplu se bucura de impliniri si realizari impreuna cu partenerul de cuplu si isi fac planuri de vacanta impreuna. Cei singuri au toate sansele sa-si intalneasca marea iubire luna aceasta.

Gemeni

Gemenii au o atitudine mai mult pragmatica in viata de cuplu, concentrandu-si atentia spre situatia financiara. Cei mai multi dintre nativi simt nevoia unei comunicari mai bune in relatia de cuplu. Mai mult, plimbarile si excursiile romantice intra in atentia acestor nativi, incepand cu aceasta luna.

Rac

Viata sentimentala nu este prioritara pentru Raci in luna mai, nativii axandu-se in special pe viata de cariera. Nativii isi orienteaza insa atentia catre afacerile de familie si isi doresc sa porneasca o afacere alaturi de partenerul de cuplu. 

Leu

Luna mai se anunta una plina de provocari in plan sentimental. Nativii vor da piept cu realitatea si se vor vedea nevoiti sa ia decizii importante. Trec printr-o perioada in care isi pun ordine in ganduri si fac schimbari in viata personala.

Fecioara

Fecioarele simt nevoia de a-si trai viata intens in aceasta luna. Atat cei singuri cat si cei aflati in relatii de cuplu au un impuls crescut de a se bucura de aventuri de-o noapte, insa putini au curajul de a transforma dorintele in realitate. Cei mai multi prefera siguranta si intimitatea cu care sunt deja obsinuiti. Pentru nativii singuri sansele sa se reaprinda o relatie de dragoste mai veche sunt mari. 

Balanta

Balantele vor avea parte de o luna intensa in plan sentimental. Acesti nativi se bucura de momente de neuitat, petrecute alaturi de partenerii de cuplu si nu este exclus ca acestia sa se gandeasca serios la intemeierea unei familii sau la marirea acesteia. Nativii singuri au parte de multe aventuri amoroase, iar una dintre acestea se poate concretiza intr-o relatie de iubire trainica.  

Scorpion

In luna mai Scorpionii singuri se pot aventura in noi relatii iar cei aflati intr-o relatie de cuplu au sanse mari sa-si consolideze relatiile. Nu este exclus ca nativii singuri sa inceapa o relatie la distanta, care sa le aduca numai impliniri. Odata cu inceperea acesteia viata lor se va schimba radical.

Sagetator

Pentru Sagetatori nu se anunta o luna favorabila in plan sentimental. Vor intampina probleme in cuplu si neajunsuri sau pur si simplu au asteptari nerealiste. Vor trece prin stari de frustrare si se vor simti adesea constransi de partenerul de cuplu. Vor putea trece peste aceasta perioada daca reusesc sa-si pastreze calmul.

Capricorn

Nici pentru Capricorni nu se anunta o luna benefica relatiilor de cuplu. Apele se anunta a fi tulburi si uneori apar chiar si furtuni. Toate aceste probleme pot fi insa solutionate cu usurinta daca dau dovada de rabdare si cumpatare. Nativii singuri pot avea parte de noi cuceriri, insa sansele ca acestea sa se concretizeze intr-o poveste de iubire sunt minime.

Varsator

Varsatorii aflati intr-o relatie de cuplu vor trece prin grele incercari in luna mai, fie din vina lor, fie din vina partenerilor. Vor fi nevoiti sa treaca printr-o serie de incercari si discutii si nu de putine ori se vor simti nevoiti sa ia decizii radicale. Lucrurile par insa sa se rezolve de la sine spre finalul lunii.

Pesti

In luna mai, Pestii lasa viata personala pe locul al doilea, punand pe planul intai cariera si veniturile financiare. In aceasta perioada pun mare pret pe productivitatea, responsabilitatea si eficienta partenerului de cuplu atat cand vine vorba despre locul de munca al acestuia cat si in ceea ce priveste treburile casnice. Din acest motiv pot aparea certuri si neintelegeri in viata de cuplu si nu este exclus ca nativii sa primeasca reprosuri de la parteneri.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului