Feluri principale

#budinca chia #stafide #nuci

Budinca de chia cu stafide si nuci, perfecta pentru fiecare dimineata. Cum o prepari

Masa de dimineata este cea mai importanta, astfel ca ea nu trebuie sarita. In cazul in care iti doresti sa te bucuri de un preparat delicios, dar sanatos, atunci este necesar sa recurgi la budinca de chia cu stafide si nuci! Reteta este simpla, asa ca nu o sa pierzi mult timp in bucatarie.

 

Aceasta budinca o sa iti ofere o senzatie de satietate si o sa te faca sa uiti de pofta de dulce. Trebuie sa folosesti 40 de grame de seminte de chia, 150 ml lapte vegetal sau de vaca, un sfert de lingurita de ghimbir ras, un sfert de lingurita de scortisoara, o lingura de sirop de artar, un praf de sare de mare si un praf de cuisoare macinate.

Pentru topping o sa ai nevoie de o lingura de nuci tocate si o lingura de stafide. Toate ingredientele pentru budinca trebuie sa fie puse intr-un pahar si amestecate bine, potrivit Girly.ro. Lasa recipientul la frigider peste noapte. Dimineata, adauga nucile si stafidele. Consuma imediat preparatul.

Sursa foto: arhiva

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului