Vacante

#sat lacustru #clisura dunarii #bora bora #romania

Bora Bora de Romania! Locul feeric in care te vei simti ca intr-o vacanta exotica

 

Cine nu viseaza la o vacanta in Bora Bora sau in Maldive, cu o cazare in casute plutitoare? Deoarece putini sunt cei care isi permit un astfel de lux, o vacanta pe plaiuri romanesti pare o alternativa mult mai avantajoasa.

Stiai insa ca in Romania exista un loc in care iti poti petrece vacanta in bugalowuri? Este singurul sat lacustru din Romania in care te poti simti ca intr-o vacanta exotica. 

Satul lacustru este situati chiar pe Clisura Dunarii, in localitatea Berzasca. Este destinatia perfecta pentru persoanele care vor sa see bucure de natura si de privelistile de vis din Romania.

Satul lacustru despre care vorbim este, de fapt, o insula plutitoare artificiala, construita in urma cu aproximativ 6 ani in scop turistic. Este primul de acest fel din Romania. Acesta reprezinta un complex turistic format din doua insule – Egreta si Pelicanul – fiecare avand cate 15 bungalowuri.

Micutul sat este dotat cu alei pentru pietoni, pista pentru biciclete si un port turistic. In plus, acesta cuprinde pontoane pentru pescari si locuri special amenajate pentru ambarcatiuni.

In plus, optand pentru o vacanta in Clisura Dunarii, poti vizita numeroase obiective turistice aflate in imprejurimi, printre care Cetatea Drencova, Biserica Sarbeasca Liubcova si Muntii Alajului.

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea